Panowie mocowanie musi byc uniwersalne co z tymi co maja sportowe
Wałek GMS
Zwiń
X
-
Wałek GMS
Więc tak...
Zakupiłem właśnie kilka dni temu (zamówiłem troche wczesniej) wałek we firmie znanej wam pod nazwą CompSport.
Co prawda montaż wałka jest w cenie ale odległość spowodowała że padło na samodzielny montaż.
Zakupiłem również komplecik szklanek-popychaczy oraz panewki pod wałek na wszelki wypadek gdyz mam juz 130 000km.
Troche o cenach:
-wałek pewnie nie zdradze tajemnicy 2000zł
- szklanki serwis VW 93zł za sztukę (sporo), ale dostałem taniej
- panewki 30zł za półpanewkę
Zamieszczę zdjęcia częsci wraz z numerami jakby ktoś chciał szukać takich części.
Wałek
panewki
i szklanki
Montaż w poniedziałek po południu, porobie troche fotek maże nie bedzie to 100% instruktaż ale może sie przyda.
Pozrodużo KM/i jeszcze więcej Nm
-
-
Zamieszczone przez ZiomalNo no jestem ciekaw , będziesz hamował w Wawie czy u nas?pzdr
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalTo już będzie podchodzić pod Mustanga , Po tym wałku to myślę że dojdzie z 20-30 KM :wink: Tymon, pozdrawiam Twojego ogiera i kierownika.k
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWraczej 10, moze kilka wiecej bez zmiany turbiny, ale oczywiscie zycze jak najwiecejByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez MisiekWAWraczej 10, moze kilka wiecej bez zmiany turbiny, ale oczywiscie zycze jak najwiecej
Zamieszczone przez Ziomalsorry za OT : MisiekWAW, jak Ty jeździsz że takie spalanie masz :diabelski_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TymonNp na GT20 bądz GT22Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ziomali jeszcze takie głupie pytanko: Turbosprężarka jest jedna i nie dzieli się na te do diesli i do benzyn tak?
Co nie zmienia faktu, ze mozna probowac zalozyc jedne do drugich, pozostoje tylko kwestia montazu i wystrojenia."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaPrzede wszystkim w benzynach nie stosuje sie sprezarek VNT.)
Zamieszczone przez Ziomalprzeszła mi myśl o założeniu turbo z Subaru Imprezy STI WRX
przy jakims wiekszym garret'cie i mocy powyzej 240KM to juz sie trzeba mocno zastanawiac nad zakuciem dolu (zdaniem takiego laika jak ja - no chyba ze sie myle)nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975a nowe 911 turbo? ma nawet dwie takie (ponoc swieca w nocy - oczywiscie nie same od siebie"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez Jabar1975a nowe 911 turbo? ma nawet dwie takie (ponoc swieca w nocy - oczywiscie nie same od siebie
Komentarz
-
-
Hmm ostatnio wyczytałem że C5 jest bi-turbo ale nie pamiętam czy to diesel czy benzyna. Coraz bardziej się zastanawiam nad wzmocnieniem Czeszki i jak robić to po kolei żeby szybko się nie znudziło. Sorry że tak pytam ale nie chce dać ciała potem , w przyrost będzie większy po gt20 czy ARL ? Planuję 150 KM przy programie , wtryskach i turbo ( Seria ASV)Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalCoraz bardziej się zastanawiam nad wzmocnieniem Czeszki i jak robić to po kolei żeby szybko się nie znudziło. Sorry że tak pytam ale nie chce dać ciała potem , w przyrost będzie większy po gt20 czy ARL ?
Zamieszczone przez ZiomalPlanuję 150 KM przy programie , wtryskach i turbo ( Seria ASV)bo było już o tym dziesiątki razy :?
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWprawde mowiac to bo było już o tym dziesiątki razyByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez MisiekWAWprawde mowiac to bo było już o tym dziesiątki razyZamieszczone przez TymonZamieszczone przez Ziomal0? hmm skoro turbo ma ARL to na co zmienić ?Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
Komentarz