Gałka biegów od Fabii I RS

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lj
    Classic
    • 2012
    • 7

no to widzę że musimy się spotkać i pogadać poważnie.
    ok to wyłącznika nie zwracam.
  • krystian634
    Ambiente
    • 2010
    • 198

Witam. Czy ktoś już próbował takiego mariażu, gałka zmiany biegów z Fabii I RS do Octavii I TDI (liczba biegów p&p :lol: ). Z tego co się orientuje średnica drążka jest podobna 12mm, kształt ramki na oko podobny, ale wiadomo to można przełożyć ze starej, natomiast nie wiem czy długość mieszka będzie odpowiednia. Jeżeli ktoś już próbował to wszelkie info. oraz zdjęcia mile widziane. Pozdrawiam

Komentarz

• owen
      Rider
      • 2010
      • 482

ja mam coś takiego ale niestety nie pasuje p&p :evil:
      Fotosik.pl to idealne miejsce na Twoje zdjęcia i realizowanie pasji fotografią.

gałka pasuje ale ramka jest duużo mniejsza :evil: i trzeba modzić ja mam magicznego tapicera który w tej dziedzinie ogarnia grube fury :diabelski_usmiech
      MOCY PRZYBYWAJ

Komentarz

• krystian634
        Ambiente
        • 2010
        • 198

Tak też się domyślałem, a czy mieszek nie jest za krótki i za wąski przy przekładaniu na starą ramkę? Wygląd rewelacja, jestem do niej przekonany, czas zacząć polowanie na jakąś okazję :diabelski_usmiech .

Komentarz

• owen
          Rider
          • 2010
          • 482

Zamieszczone przez krystian634
          a czy mieszek nie jest za krótki i za wąski przy przekładaniu na starą ramkę?
          i w tym cały problem,mieszek nie jest ten z fabi tylko uszyty na nowo na podstawie starego,ze skóry pikowanej jak gałka i wszystko jest zajefajne i nic nie wyskakuje jest gitez majonez
          MOCY PRZYBYWAJ

Komentarz

• krystian634
            Ambiente
            • 2010
            • 198

I w tym momencie trochę przygasł mój entuzjazm . Jednak zaaplikuję przeszczep od starszej siostrzyczki OIIRS gdyż jest bardziej kompatybilny. Dzięki za info. Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...