[O1] wymiana przewodów?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lzuchowski
    Drive
    • 2012
    • 65

[O1] wymiana przewodów?

endryu - chodzi Ci o listwę na tylnym zderzaku, czy o listwę ozdobną na dolnej krawędzi pokrywy bagażnika ?
    Zapraszam - https://www.facebook.com/luke.automotive
  • owen
    Rider
    • 2010
    • 482

[O1] wymiana przewodów?

Witam,jakieś osiem dni temu zostałem szczęśliwym posiadaczem hamulców w rozmiarze 312 przód wraz z nowymi tarczami i klockami firmy TRW,klocki jak i tarcze są na dotarciu i mechanik zalecił delikatnie hamować tak jakby w zimie "pulsacyjne" .Przejechałem tak między 100 a 150 km i przy pierwszym i drugim naciśnięciem hamulca auto hamuje ale trzecie naciśnięcie to pedał robi się twardy i siła hamowania drastycznie spada-drastycznie.Nie hamowałem ze 150 czy 120 do zera,taka zwykła jazda 90/60.Czy konieczne będzie wymiana przewodów na te w stalowym oplocie?,ile taka przyjemność.Dodam że jutro czeka mnie,przepraszam mechanika wymiana tyłu na 256 z nowym kompletem tarcz,klocków i osłony.
    MOCY PRZYBYWAJ

Komentarz

• Nexus6
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 4847
      • Volkswagen

raczej czeka Cie wymiana płynu hamulcowego i dobre odpowietrzenie układu hamulcowego
      With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• owen
        Rider
        • 2010
        • 482

Zamieszczone przez Nexus6
        raczej czeka Cie wymiana płynu hamulcowego i dobre odpowietrzenie układu hamulcowego
        mechanik dolewał i odpowietrzał ale nie wiem czy dobrze,mam zamiar kupić taki płyn:
        MOCY PRZYBYWAJ

Komentarz

Pracuję...