Koledzy szukam osoby która posiada Octavie II FL z pakietem na bezdroża z silnikiem 1.4 TSI lub jeśli to wogóle możliwe 1.6 MPI :szeroki_usmiech - najlepiej liftback
Koledzy szukam osoby która posiada Octavie II FL z pakietem na bezdroża z silnikiem 1.4 TSI lub jeśli to wogóle możliwe 1.6 MPI :szeroki_usmiech - najlepiej liftback
..... a no taka, że jak założe spreżyny z pakietu na bezdroza od TDI, gdzie silnik jest cieższy, do 1.6 MPI to przód auta bedzie stał wyżej niż tego oczekuje
Pod moim postem, w podpisie masz link do fotek mojej Octy z pakietem na bezdroża. Uważam, że nie wygląda źle, a te 2,5 cm wyżej bardzo się przydaje :wink:
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
yunior81, powiem Ci że to sterczy niezle, kolega ma starą OI 1.6 akl z takim pakietem, to przód sterczy jak w statku..brzydko to wygląda.
Powiem Ci, ze nie wiem jak to wyglada w OI a jesli chodzi o OII to mnie akurat bardzo sie to podobają te 24mm wyżej :diabelski_usmiech i osoboście jeżeli bedzie taka mozliwość to dołoże ten pakiet ze względów czysto użytkowych , poza tym w ostatnim czasie założyłem LPG i musze przyznać, że teraz tył auta wygląda tak jak bym ciągle coś cieżkiego woził w bagażniku.... :szeroki_usmiech jeszcze jak wrzuce wózek do bagażnika, wsiądzie żonka z Małym to wtedy dupa siedzi bardzo nisko.... a miejsca w bagazniku jeszcze bez liku... :P
[ Dodano: Nie 24 Lip, 11 10:54 ]
Zamieszczone przez Eidos71
Pod moim postem, w podpisie masz link do fotek mojej Octy z pakietem na bezdroża. Uważam, że nie wygląda źle, a te 2,5 cm wyżej bardzo się przydaje :wink:
yunior81, pamiętaj że pakiet na bezdroża obejmuje oprócz tulei także metalową płytę pod silnik która dociąża przód
..... jeśli chodzi o płyte to na niej mi nie zależy... a tulei to chyba nie ma w OII tylko są inne spreżyny i amortyzatory.... - chyba :diabelski_usmiech
[ Dodano: Nie 24 Lip, 11 18:24 ]
Zamieszczone przez Maicroft
Ja mam ori pakiet w OII foto jest w podpisie, wyglada jak wyglada, ale idzie przez wszystko i nic sie nie rozwali z dolu
Komentarz