jak kumpel, który przerobi nie wie jak, to nie dałbym mu się do tego nawet dotknąć, to nie zawsze wychodzi nawet najlepszym tunerom :lol:
przynajmniej nie za pierwszym razem
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
kumpel wie jak i co bo juz mi go podkręcił tylko ze ja chce wiecej tylko mieszka 300 km odemnie a wsad przecież mozna wysłać emailem do przerobienia tylko nie mam go jak zgrać
ZAGA198, a kumpel Ci nie może powiedzieć jak zgrać? Widząc Twoje szczęście do grzebania w samochodzie (z tego co widać w Twoich postach non stop Ci się coś przytrafia) to jednak dałbym to komuś do zrobienia
spanky, nie jest tak tragicznie, jak się przestrzega pewnych zasad, w szczególności napięcie zasilania to wgra bez problemu. A jak nie to:
To najwyżej założy wątek "Nie odpala mi auto..." :diabelski_usmiech
:szeroki_usmiech
TIP: najlepiej wgrywać przy dodatkowym zewnętrznym zasilaniu z prostownika lub na kablach z drugiego pracującego auta tak by napięcie na ECU miało min. 13V
ZAGA198, Słuchaj żeby zgrac VCDSem musisz wejść w 01 silnik, potem logowanie - wpisać kod 12345678, potem w adaptacje i tam gdzieś w ostatnim bloku masz wsad z ecu, przechodzisz tam w basic setings i pojawia Ci się ikonka pobierz. Kikasz i zapisuje Ci się wsad na dysku XYZ i powinien mieć pojemność ok 1kb.
Jak będziesz miał problemy to wal śmiało :diabelski_usmiech
Komentarz