Panowie - posluchajcie czy wasze tsi pracuja tak jak moj. Przeciez nie moga byc wszystkie uszkodzone. Jezeli pracuja tak jak moj to znaczy, ze jest ok.
Modyfikacja silnika Skoda Octavia I TDI 90 KM 2000 r.
Zwiń
X
-
Modyfikacja silnika Skoda Octavia I TDI 90 KM 2000 r.
Witam
Jestem włascicielem Skody Octavi 1.9 TDI 90 KM z 2000 r.
Chcialbym zwiekszyc moc silnika jednak nie interesuje mnie tylko i wylacznie kwestia chip tuningu czy zmiany mapy wtryskow, chcialbym czegos wiecej.
Czy macie jakies propozycje czy pomysly?
Jestem poczatkujacy jesli chodzi o wszelkiego rodzaju modyfikacje i sprawy tuningowe.
Slyszalem ze mozna zainwestowac w wieksza turine od volkswagena T5.
Prosze o pomoc
Pozdrawiam.
-
-
ehhh... następny... :wink: ale po kolei, turbo nie z T5 tylko z ARL-a, wtryski 216 i wymiana 2-masy na coś sensownego lub od razu na 1-masę, bo to co tam masz, to jakaś padaka. ew. FIMC i na @ a potem :tunning
aha, i od razu masz opr od starszych kolegów z forum, bo podobny temat jest kilka linijek niżej :arrow: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=51470
to naprawdę pomagaBlack Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
hehe coz jak pisalem jeszcze nie jestem obyty
oczywiscie poszperam dokladniej bo jak widac musialo mi cos umknac
prosilbym tylko o wyjasnienie coz to takiego jest ARL, i o coz chodzi z tymi dwoma masami i jedna masa ah i jeszcze "ew. FIMC i na @ a potem" tez nie bardzo rozumiem
jesli to nie klopot prosilbym o wytlumaczenie mniej skaplikowanym jezykiem przyswajalnym dla laika
Dziekuje i pozdrawiam kolegow
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez foxtrzystahehe coz jak pisalem jeszcze nie jestem obyty
oczywiscie poszperam dokladniej bo jak widac musialo mi cos umknac
prosilbym tylko o wyjasnienie coz to takiego jest ARL, i o coz chodzi z tymi dwoma masami i jedna masa ah i jeszcze "ew. FIMC i na @ a potem" tez nie bardzo rozumiem
jesli to nie klopot prosilbym o wytlumaczenie mniej skaplikowanym jezykiem przyswajalnym dla laika
Dziekuje i pozdrawiam kolegow
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez foxtrzystaprosilbym tylko o wyjasnienie coz to takiego jest ARL
Zamieszczone przez foxtrzystai o coz chodzi z tymi dwoma masami i jedna masa
Zamieszczone przez foxtrzystaew. FIMC
Zamieszczone przez kabanosi na @
no i czytaj forum bo wszystko jest opisane.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
foxtrzysta, nie bądź taki sprytny lisek kup dobrą poduszkę pod 4litery i poczytaj trochę forum, bo jest sporo ciekawych tematów. ale jak coś to pytaj, pytaj, bo nie ma jak koledzy z forum, wesprą, pomogą, ale i opier... ekhem, zwrócą uwagę, jak o temat wałkowany 1000x zapytasz ja jestem na forum ponad 2,5 roku i odkrywam czasem coś nowego, więc sporo przed Tobą, powodzenia. aha, google też pomagają w szukaniu.Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
Komentarz