natash - chłopie przestań w końcu robić offtopa w strefie klubowej, założyłeś onego czasu wątek na temat warsztatów to go rozwijaj a nie zaśmiecaj tutaj.
zmiana zegarów w octavia 2 z 2007 roku
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
zmiana zegarów w octavia 2 z 2007 roku
wracam do pytania
czy jak mam octavie z 2007 roku ze starym licznikiem to czy licznik kupiony z dużym wyświetlaczem również z roku 2007 będzie pasował .
poniżej link do aukcji z allegro, pomóżcie bo mam zamiar go kupić ...
http://allegro.pl/licznik-skoda-octa...784899036.html
-
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Zadaj pytanie w podanych postach.
Masz Octavię z normalnym licznikiem, a nie starym"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Komentarz
-
maxpaynemm, z informacji od kolegi SebaVRS, to nie wiadomo jaki ma silnik . . . więc to wróżenie z fusów"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Właśnie mam Octavie z licznikiem który pokazuje tylko ile km przejechałem i stan kilometrów licznika, podświetlenie zielone .
A chciałbym założyć licznik z dużym wyświetlaczem gdzie widać duży samochód np. z otwartymi drzwiami .
Lubię modyfikację ale wizualną ale za cholerę się na elektronice akurat nie znam...
[ Dodano: Sob 10 Wrz, 11 16:16 ]
1.9 TDI 105 KM
Komentarz
-
SebaVRS, chcieć a móc to dwie różne sprawy.
Musisz napisać jaki masz silnik, bo nie wiadomo.
Zamiana nie jest p&p, gdyz trzeba licznik kodować i szukać pod odpowiednie piny. To nie jest taka prosta zamiana licznika"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
podaj VIN autaZamieszczone przez maxpaynemmZ tego co pisał kolega Deo to chyba nie będzie pasował bo liczniki C są podane tylko w silnikach benzynowych. Teraz kto się pomylił Deo czy nie było RSek w TDI?? :roll:"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
chcesz kupic ten licznik http://allegro.pl/licznik-skoda-octa...784899036.html
? przeciez to nie jest do rs diesel.. od kiedy to diesel kreci sie do 6500obr/min ?
Komentarz
-
SebaVRS, po sprawdzeniu w VIN wychodzi, że Ty nie masz żadnego RSa
Model Designation octavia combi classic
©koda Octavia II Combi Classic 1.9 TDI 77kw
masz normalnego Classica"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
SebaVRS, ten licznik nie pasuje do Twojego auta bo jest do silnika benzynowego to raz.....
Musisz mieć licznik z oznaczeniem 1Z0 920 842 D z przedziałem datowym produkcji od 29.05.2006 do 25.05.2008.
To tyle temat do zamknięcia... są inne wątki....
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Komentarz

Komentarz