90 po chipie i przed wtryskiem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• 90 po chipie i przed wtryskiem

Sprubuję.
    Na jałowym jest po prostu głośna (metaliczny stukot, jak na moje "taneczne ucho"), na tyle że, gdy wymieniałem olej to mechanik (chyba) stwierdził że silnik do wymiany!! Tak mnie nastraszył że pognałem do serwisu skody gdzie panowie specjaliści powiedzieli żebym się nie przejmował i w najgorszym przypadku to te popychacze do wymiany. (sory za słowotoki) Sprawdzę te "luzy przy alternatorze" - mam nadzieję że to to.
    A gdyby nie to czy wymiana popychaczy to poważna sprawa?

[ Dodano: Sob 21 Paź, 06 22:18 ]
    PS dobrygrzeswawa fajna ta Twoja Patrycja!!!
    Jak się takie robi?? :wink:
    GRATULACJE

90 po chipie i przed wtryskiem

cześć wszystkim jestem z Tuning Clubu Siedlce

mam Octavie 90 zachipowana u Mastersa
    było 98KM i 214Nm i po chipie wyszło 115KM i 285Nm
    chciałbym zrobić coś dalej bez strasznego wysiłku dla silnika mam 101 000km przebiegu i 1000km na chipie i jestem zadowolony.spalanie 5.0l/100km.czytałem u was o IC i wtryskach.i chyba sie zdecydowałem na nowe wtryski od 110 i korekte programu u Mastersa.ile koni i niutonów osiągne, jak z spalaniem i czy nie bedzie dymiła na czarno?
    wtryski nowe czy używane i jaki nr seryjny wtrysków jest najlepszy?
    pozdrawiam OCP i zapraszam na forum do TCS

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

gizio, kolega Neck99 ma 90 z chipowaną i ładnie mu wyszło coś koło 130 koników
      napisz do niego na priv lub skorzystaj z opcji szukaj i powinienś znaleźć na temat jego modyfikacji
      tutaj masz linka co uniego wyszło

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratoRS
        • 2004
        • 25757
        • Audi

gizio, Na dzien dobry za temat, ktory na tym forum zostal przewalkowany przynajmniej ze 3-4 razy w bardzo wyrazny sposob dostaniesz kartke, bo jednak jak umiesz korzystac z forum to trzeba umiec uzywac szukajki.
        Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...