jakie Alufelgi

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• jakie Alufelgi

Zamieszczone przez cysterniarz
    Zamieszczone przez abstinent
    ruszasz i pow 15 czy 20km/h zaczyna działać czujnik, jak pada to włączy wycieraczki
    wcześniej jedynie ręcznie trzeba
    trochę lipa jak mocno leje albo nie pada a szyba mokra bo zanim się ruszy to by się zdało coś zobaczyć
    właśnie to mnie wkurzało w jeździe po mieście. Niektórzy ze świateł startują jakby kufer był zalany ołowiem więc można przejechać z 50-100m z mokrą szybą bo nie przekroczy się tych magicznych 20kmh.
    eee nie tak, tak to tylko podczas pierwszego ruszenia od przekręcenia zapłonu :idea:
    później nie ważne czy się jedzie czy się stoi, czy drzwi otwarte i nie wiadomo co jeszcze ma działać

ale z tymi gumami to fakt, ostatnio też właśnie mi już trochę świruje, pióra już dwa lata mają i rzeczywiście smuga delikatna zostaje

jakie Alufelgi

Cześć od pewnego czasu oglądam się za aluskami tylko jest jedno ale muszą być lekkie i w dobrym stosunku jakości do ceny 8) znacie jakieś lekkie felgi w dobrej cenie kture się nie rozpadną po wyjechaniu z parkingu ? no i jeszcze rozmiar ... muszą to być pietnastki :roll:

narazie mam takie coś na oku :

tylko nie wiem jak z wagą :wink:

Komentarz

• lukasz3112
      RS
      • 2008
      • 3607

nosz ku@#!... kolejny temat o felgach... nie można było użyć "Szukaj" i podpiąć się pod inny temat?
      kilka tematów niżej :
      Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

Pracuję...