[O2FL] Skórzana dzwignia zmiany biegów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [O2FL] Skórzana dzwignia zmiany biegów

Zamieszczone przez gieu
    Po fotelem miałem kilka takich nacięć, ale w miejscu montowania tej kratki nie. Trochę kiepsko by to wyglądało, bo to jest akurat widoczne miejsce.
    jednak mi się nie pomieszało, mam wyciętą wykładzinę ale tylko od strony pasażera i w trochę innym miejscu. Znaczyłem to na Twojej fotce

[O2FL] Skórzana dzwignia zmiany biegów

Podobno z Superba gałka nowa pasuje do O2FL

Taka:

zdecydowanie za droga, 236,00 zł.

To może takie coś:

za 55,00 zł, ale czy będzie do mojej pasowało?

Komentarz

• Super_Be
      Rider
      • 2010
      • 308

Re: [O2FL] Skórzana dzwignia zmiany biegów

Zamieszczone przez namo
      za 55,00 zł, ale czy będzie do mojej pasowało?
      Nie będzie . Kształt gałki jest zupełnie inny, nawiasem mówiąc, ja mam u siebie w S2 gałkę (skórzaną) od O2FL 8) . Po pierwsze dlatego, że fabrycznie miałem plastikową, po drugie - bo kształt tej z Octy bardziej mi się podoba i lepiej leży w dłoni. A po trzecie, bo skórzanej od Superba nie mogłem znaleźć :lol: , ale w sumie się nawet cieszę. Pewnie gdybym ją dorwał, to kupiłbym superbową, bo nie musiałbym jej przerabiać. Mocowanie na trzpieniu jest co prawda identyczne, ale ramka mieszka już nie - trzeba odpinać zszywki i przekładać na org. ramkę. Do tego w przypadku montażu dźwigni z O2 do S2 jest gorzej, bo mieszek z O2 wchodzi na ramkę z S2 dosyć ciasno - na szczęście nie na tyle ciasno, żeby go w ten sposób rozerwać .

Reasumując - samego "kapsla" nie przełożysz. A gdybyś chciał całą dźwignię to dobrze się zastanów. Albo idź najpierw do salonu i "pomacaj" :diabelski_usmiech . Nie ma pewności, czy kształt Ci podpasuje.
      :
      : Beżowa Turbokrowa MORE Power :twisted:
      :
      : Było 177KM/264Nm powered by Skoda Auto
      : Jest 218KM/309Nm powered by Rogalotti
      :

Komentarz

Pracuję...