adio symphony

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mr_P
    Classic
    • 2010
    • 11

adio symphony

Skoro kratka ma tu jakieś znaczenie, to jakie miały by być kropki na sprężynach jak jest fabryczny hak zamontowany :?:
    odniesienia rodzaju spreżyn do rodzaju auta i wyposażenia chyba nikomu tu na forum ni jest znane. Przynajmniej nikt nic o tym nie pisał, albo nie zauwazylem. Ja sam szukalem tych info w dwoch E-... programach i nie natrafilrm na zadne info poza tym ktore podalem wyzej.
  • Dariio
    Ambiente
    • 2009
    • 140
    • Octavia II combi (1Z5)
    • CEGA 2.0 TDI CR RS 170 KM

adio symphony

Witam jak co to mnie uduscie :lol: :lol: kupilem jakis czas temu radio symphony do swojej skodziny z superba wlozylem i nie dzialalo podswietlenie ale to nic az do dnia dzisiejszego gdzie wlaczylem radio i podswietlenie smiga ???? :shock: :shock: mowie fajnie lecz problem jest taki ze po zamkniecu auta poswietlane sa same klawisz dziwne co ???? jestem bezradny :shock: :shock: :shock:

Komentarz

• Ayu
      RS
      • 2009
      • 4154

Komentarz

• Dariio
        Ambiente
        • 2009
        • 140
        • Octavia II combi (1Z5)

Myslisz ze to jest ten sam problem ???

Komentarz

• Subaru
          Rider
          • 2005
          • 640

Ja u siebie miałem to radio i działało mi podświetlenie. Kiedyś jednak bawiłem się vagiem i je przekodowałem wyłączając CAN. Od tamtej pory nie było podświetlania. Gdy wróciłem do wcześniejszego kodowania to wszystko wróciło do normy.
          Koniki są po to by je karmić

Komentarz

• Dariio
            Ambiente
            • 2009
            • 140
            • Octavia II combi (1Z5)

Witam Ponownie Odlaczylem akum i wruciło do tego co bylo wczesniej czyli nie podswietla radia . Pytanko czy nie znacie kogos kto takie rzeczy robi na slasku czyli tak aby wszystko najlepiej hulalo i podswietlalo a najlepiej w poblizu Gliwic z góry dziekuje za info i pozdrawiam :cry:

Komentarz

• Subaru
              Rider
              • 2005
              • 640

Zobacz vagiem jakie masz kodowanie radia. Zaraz poszukam instrukcji to Ci podrzucę

[ Dodano: Wto 18 Paź, 11 20:22 ]
              Tu masz mój wątek, co prawda dotyczył czegoś innego, ale są tablice odnośnie kodowania radia które wrzucił kolega [b awiacek][/b]. Ty musisz włączyć CAN

Koniki są po to by je karmić

Komentarz

Pracuję...