witam Was chcialem sobie zmienic zwykle reflektorki w moim szkodniku na xenon lub na soczewki
do tego chcialem Was zapytac czy ktos z was uzywa takich leflektorow??:
tak to sa lampy z tzw ledami do jazdy dziennej
tylko jedna wada jaka maja jest to ze nie ma w nich soczewki halogenowej i to chyba bedzie je dyskfalifikowac do zalozenia w moim samochodzie bo wg mnie sa one potrzebne
[quote="Biszczu"]saczo, ogólnie te lampy nie są najlepszej jakości i wyglądają trochę jak "choinka" i trąci chińszczyzną. Było już o takich lampach na forum
hmmm wlasnie wiem ale chcialem zrobic w szkodniku xenon a nie bardzo chcialem HID
ale jak w serwisie powiedzieli mi za kompletny reflektor 5000zl to poprostu zachcialo mi sie smiac bo jak policzyl bym montaz do tego i czujki na belce to wyjdzie ze musial bym doplacic polowe ceny samochodu a to jest nie bardzo oplacalne!!!!
a na allegro jak patrzylem juz ponad miesiac niekt nie sprzedaje kompletow
znalazlem jedynie tylko jakies depo o ktorych ludzie maja straszne zdanie lacznie z tym ze potrafi ze srodka wypasc soczewka
saczo, daj ogłoszenie na OCP, może ktoś Ci pomoże w zakupieniu. To będzie najlepsze rozwiązanie niż pchanie się w chińszczyznę.
dlatego własnie ich jeszcze nie kupilem ale wiesz tez nie bardzo chce pakowac duzo pieniedzy w swojego szkodnika bo w przyszlym roku mysle o przesiadce na 2009r.
ale mniej wiecej do 1200zl spokojnie jeszcze cos mozna pomyslec
saczo, idelane to może i one są pytanie czy nie z Anglii :wink:
niby facet sie zarzeka ze to wersja europejska nie wiem
do tego slysze ze przerobienie na takie swiatla to zakup samych reflektorow to pikus bo podobno trzeba ingerowac w sterowniki samochodu do tego wiazka kosztuje okolo 1000zl
a 600zl przerobienie do regulacji recznej
znacie moze kogos kto sie juz w to bawil i zamontowal sobie takie xenonki w swoim szkodniku ??
nie no tez jestem za ori nie chce zadnych podrob!!!!
tylko zastanawiam sie czy jest ktos z Krakowa lub okolic kto moglby pomoc w ich zalozeniu
zaczalem tez szukac czujnikow i wiazki z uzywki
saczo, miałem taką chinszczyzne w peugeocie i lipa parowały i cuda wszelkie sie znimi dzialy. wiec lepiej sie nie wk...ać i kupic te ori jak chcesz swiecic ''mocniej''pozdro ! 8)
Komentarz