ok a co sie rozchodzi z tymi punktami ?
Wystarcza same zprezyny???
Zwiń
X
-
Wystarcza same zprezyny???
Siemka! mam pytanko chodzi mi po glowie obnizenie mojej czeszki o 35mm do 40mm.Ale czy same sprezyny wystarcza??czy seryjne amorki nie dostana po dupie na twrdszych sprezynach??czy jednak nie ma to sensu i od razu sprezyny z nowymi amorkami???jak co napiszcie od razu faworytow co do sprezyn ewentualnie amorkow.
z gory dziekiL&K moja pierwsza Miłość
Hamulce ATE PD + Klocki TRW
KYB Excel G
-
-
tak myslalem i zawsze mialem takie zdanie ale kumpel mial Audi b4 i wciskal mi cemnote ze sprezyny stykna mowilem mu o amorach ale sie zapieral ze go niwozi.teraz ma passata i tez chce sprezynami obnizyc. To moze byc sprezyny H&R i amorki Bilsteina B6??L&K moja pierwsza Miłość
Hamulce ATE PD + Klocki TRW
KYB Excel G
Komentarz
-
-
sportowe amortyzatory + seryjne sprezyny - moga byc;
seryjne amortyzatory + sportowe sprezyny - w zadnym wypadku
Zamieszczone przez GugcioTo moze byc sprezyny H&R i amorki Bilsteina B6??nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
nie mialem stycznosci z ta firma, ale koni, weitec, h&r, eibach to na pewno renomowane produkty. Weitec chyba najtanszy z tego zestawienia, eibach tez powinien byc troche tanszy od H&R. Moze ktos z forum zarekomenduje cos na czym jezdzi? W Polsce niewiele obob obniza auto bardziej niz do poziomu rs'a - a to ze wzgledu na brak drogAle w gebelsowie nie ma tego problemu
nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
Komentarz