Witam panowie wiem ze pewnie był taki temat ale jeśli macie jakieś kontakty lub coś to potrzebuje do swojej Skody rok 2001 Siedzenia z RS najlepiej skora i w środku materia tylko czarny nie jasny bardzo był bym wdzięczny jeśli macie jakiś kontakt lub może chcecie sami sprzedać pozdrawiam Daniel
DanielOctavia, szukaj na allegro. ostatnio widzialem jakis user mial do sprzedania fotele w czarnej skorze+boczki... fotele byly chyba podgrewane i mialy poduchy..
o znalazlem..
DanielOctavia, szukaj na allegro. ostatnio widzialem jakis user mial do sprzedania fotele w czarnej skorze+boczki... fotele byly chyba podgrewane i mialy poduchy..
o znalazlem.. http://moto.allegro.pl/skory-skoda-o...931150878.html
Tyle że te fotele to Ł&K, a nie RS . Ale IMHO znacznie lepsze od RS
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
DanielOctavia, o fotele z RSa możesz zapytać użytkownika Jolcia13 z allegro bodajże ma kilka RSów na części. Ewentualnie rozważ inną opcję, w giełdzie naszej są w dobrej cenie fotele recaro z Golfa IV możesz je oddać do tapicerowania, będziesz miał prawie funkiel nówki i z kolorystyką jak chcesz
panowie co do linku z allegro odnosnie foteli RS to zdjecie przedstawia fotele ktore ja kupilem w wrzesniu dokladnie to samo zdjecie i ten sam opis pan ktory to sprzedaje posluguje sie jednym i tym samym zdjeciem aco do opisu to nie byly to napewno fotele po przebiegu 70000 szkoda gadac pomogl kolega tapicer tak wiec radze tylko i wylacznie zobaczyc na wlasne oczy zanim ktos kupi ja je kupilem z norwegii a zobaczylem na zywo w polsce 1,5 miesiaca pozniej wiec pretensje moge miec tylko do siebie niestety zdjecia nie oddaja rzeczywistosci pocieszam sie tylko ze teraz wygladaja jak te na zdjeciu
panowie co do linku z allegro odnosnie foteli RS to zdjecie przedstawia fotele ktore ja kupilem w wrzesniu dokladnie to samo zdjecie i ten sam opis pan ktory to sprzedaje posluguje sie jednym i tym samym zdjeciem aco do opisu to nie byly to napewno fotele po przebiegu 70000 szkoda gadac pomogl kolega tapicer tak wiec radze tylko i wylacznie zobaczyc na wlasne oczy zanim ktos kupi ja je kupilem z norwegii a zobaczylem na zywo w polsce 1,5 miesiaca pozniej wiec pretensje moge miec tylko do siebie niestety zdjecia nie oddaja rzeczywistosci pocieszam sie tylko ze teraz wygladaja jak te na zdjeciu
Ja tylko pisałem, o tym co widać na zdjęciach. Jeśli to prawda to faktycznie wypada podjechać i obejrzeć towar bo to nie jest wydatek rzędu 20 zł.
widzisz czlowiek cale zycie oszukano mnie dwa razy na allegro i nigdy pieniedzy nie odzyskalem bo minelo za duzo czasu od transakcji bo powinienem zglosic sie na policje w ciagu ilus tam dni mieszkam w norwegii i leciec do polski zlozyc zeznania kosztowalo by mnie wiecej niz te towary byly warte raz zalozylem sprawe i co wygralem w sadzie a allegro i tak odwrocilo kota do gory nogami tak jak pisalem pretensje mialem do samego siebie ale co tam dzis jestem zadowolony z tego co mam wkrotce zdjecia ocenicie sami
lechu, wgl ja mailem kupił te siedzenia co mówiłeś ze były źle ale się rozmyśliłem bo był białe to wgl dobrze bo bym pewnie kupił jakieś szroty :twisted:
juz zapomnialem o wszystkim teraz mam ladne podgrzewane skory z RS ogrzewanie przekladalem z moich oryginalnych siedzen warto kupic tylko chodzilo mi o to zebyscie nie kupowali bez osobistego obejrzenia
Siedzenia z RS byly tylko z czarnej skóry na bokach i biały materiał na środkach więc nie znajdziesz całych czarnych chyba ze ktos przerobił i sprzedaje
DanielOctavia, Była wersja O1 GT Czarne Siedzenia - Czarna Skóra na bokach i w środku czarna alkantara, ale to raczej rzadki model na rynek niemiecki.
Więc chcąc ciemny środek z skórze to tylko siedzenia L&k nie maja takiego trzymania jak RS. Albo szukaj Audi A3, VW Golf, Seat Toledo/Leon - te szczególnie ci polecam
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polska77, ale to ze zdjęcia to grecka octavia GT której wyposażeniem środka bliżej do Toura Sporta niż RSa :wink: phoneman, pisał o niemieckim RSie GT, tez widziałem raz czy drugi.
Co do leona to radze szukac czegoś z Cupry albo s3, albo pomyśleć o takim kompleciiku:
Komentarz