phoneman, Skfarek, Panowie jak pisałem Siedzenia od Rs potrzebuje z O1 może i mogą być z tym białym środkiem oddam to tapicera zrobi czarne i będzie git nie :szeroki_usmiech
ORA_DEV, limitowana edycja to kosztuje, a co do używek z Niemiec to nawet w ostatnim chyba AŚ był artykuł, że czasy "dobrych, tanich" aut z Niemiec dawno się skończyły :wink:
No ja wszystko rozumiem, ale ta cena jest jakaś kosmiczna :roll: Nie zapominajmy o tym, że auto swoją premierę miało w 1996r, a omawiany egzemplarz w chwili obecnej ma 7 lat :shock:
Spróbuj znaleźć fotele z RS'a z białym środkiem, nawet trochę sfatygowanym (będzie taniej) i podjedź do tapicera niech Ci wszyje ciemny materiał zamiast białego
promader, a od RS nie chcesz wejdź na giełdę ma kolega do sprzedania bo ja kupiłem u innego kolegi
dzięki ale kompletnie nie spełniają moich wymogów nie mają poduch i nie są grzane...i ta cena...może ktoś rzeczowo odpowie na temat tylnej kanapy z a3?
wiem i dzięki a tak na marginesie to jakoś mi nie widzą się te fotele...ten materiał...jeszcze biały...najlepsze recaro z golfa a najlepiej z rozsuwanym przodem
a ja jeszcze dodam, że w tej Octavii GT są na pewno takie same fotele jak w L&K. Ani głębsze ani jakieś węższe nie są, więc wydaje mi się, że jeśli komuś nie zależy na super ekstra trzymaniu to spokojnie można czarnych z L&K szukać.
Komentarz