Jakoś specjalnie skomplikowane to nie jest, aczkolwiek wiąże się z wymianą gatewaya na taki, który ma obsługę Extended Can Bus, np. z Passata. Do tego dochodzi sam radar. Problem w tym, że w Passacie masz kolorowego maxi dota i tak naprawdę nie wiadomo, czy to zabangla z białymi zegarami jak u nas.
В данной теме будет описана переделка обычного круиз контроля в адаптивный, на машине 2008 модельного года. Ссылка на описание установки в Passat B7, а так же другие интересные дооснащения в конце этого отчета.
Предисловие:
Установка адаптивного круиз контроля потребует значительных затрат, особенно при покупке новых блоков управления. Если повезет, и удастся найти бушные блоки управления, то можно уложиться в разницу стоимости машин с завода, с адаптивным и без адаптивного круиза, то есть
[ Dodano: Pon 28 Lis, 11 22:30 ]
Dodam, że znalazłem moduły z paska za 200 czy 400 PLN...
[ Dodano: Pon 28 Lis, 11 22:32 ]
tu galeria co i jak:
Widziałem, przegładzając wczoraj Allegro Radar taki jak na ruskiej stronie tylko, że za coś 500 zeta od Passata, poszukaj, ta trzecia manetka w ruskim manualu to do tego systemu?
greg44, no właśnie nie wiem czy się da, bo o ile Gateway z Paska ma szanse na ruszenie w OII, to nie wiem czy bez kolorowego wyświetlacza w zegarach da się to uruchomić...
Komentarz