[O2] O2 ---> O2 RS

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pantaleonek
    Classic
    • 2013
    • 2

[O2] O2 ---> O2 RS

Zamieszczone przez Coke
    mnie dzisiaj wprawił w osłupienie kierowca roweru, jechał przy krawędzi drogi a gdy się do niego zblizyłem to bez żadnego machnięcia ręką czy czegokolwiek wyjechał na środek pasa i gdyby nie mój refleks w ominięciu go to by się znalazł na mojej masce :/
    Rowerzyści powinni mieć zakaz poruszania się po drodze dla samochodów.
    Mnie tez bierze kurwica jak matoły jadą jezdnią a obok oddaloną o jakieś 5metrów mają ścieżkę rowerową, jak mam tylko okazję to opierdalam przez otwarte okno albo po chamsku trąbie :!:
  • minor
    Classic
    • 2011
    • 5

[O2] O2 ---> O2 RS

Myślałem nad tym aby może ktoś kompetentny (w sensie wiedzący o co chodzi), zrobił taką listę części/zmian, jakie trzeba zrobić aby przekształcić swoją O2 w jeszcze piękniejszą O2 RS.

Myślę tu w tej chwili o sobie (ale na pewno nie jestem sam), ponieważ posiadam czarną O2 1.9 i chciałbym ją zrobić na RS-a. Ale moja wiedza ogranicza się do:
    -zderzak przedni
    -zderzak tylni
    -lotka

Ale wiem że jest na pewno wiele innych (w tym wnętrze), dlatego prośba o wypisanie, albo jeżeli już było to na nakierowanie

Komentarz

• innova
      Rider
      • 2011
      • 554

a nie taniej wyjdzie sprzedać obecny samochód i kupić coś fajniejszego ?

skody są nad wyraz drogie na rynku wtórnym, sprzedaj po dobrej cenie skodę i kup sensowne Audi. Wyjdzie taniej zapewne i mniej roboty a z efektu gwarantuję Ci iż będziesz zadowolony..
      --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN

Komentarz

• RafalekM
        Rider
        • 2009
        • 362

innova, IMO Twoja rada jest trochę bez sensu, bo jeśli minor ma pewne auto, to nie warto go sprzedawać dla Audi, którego niekoniecznie będziemy pewni. Rynek używanych aut w Polsce to loteria, więc obok perełki pewniej możemy trafić na pospawanego z pięciu strucla, który ma ok 700 tys km przebiegu.

Sprecyzuj o co chodzi? Wyłącznie o wygląd czy również mechanikę?

Komentarz

• Biszczu
          RS
          • 2011
          • 5567

minor, poczytaj ten temat:

Myślę, że ten temat Ci pmoże
          "Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

• piramida
            RS
            • 2009
            • 12222
            • Superb III (3V3)

minor,

Body kit:
            - zderzak przód/tył, halogeny
            - lotka
            Cena z lakierowaniem i pierdołami około 2.5 tys zł

Hamulce:
            - przód/tył
            cena około 2-2.5 tys zł

Wnętrze:
            - fotele
            - kierownica

cena około 2.5-3tys

Silnik
            - big turbo i moce około 230koni

cena około 15 tys w zależnsci czy trzeba wymienić wtryski, IC i sprzegło u ciebie?

Koła:
            - 17-18 cali cena około 5 tys zł z oponami

Jeszcze jakieś pytania?

Za cene modów kupujesz drugią skodę ze znaczkiem RS :diabelski_usmiech
            superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• minor
              Classic
              • 2011
              • 5

dzięki chłopaki nie chodzi mi o mechanikę, a wyłącznie o wygląd, więc nie widzę sensu żeby zmieniać samochód.

piramida, dzięki. a we wnętrzu to wszystko? widziałem raz, zamiast listwy u pasażera taki a'la uchwyt?

Komentarz

• piramida
                RS
                • 2009
                • 12222
                • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez minor
                dzięki chłopaki nie chodzi mi o mechanikę, a wyłącznie o wygląd, więc nie widzę sensu żeby zmieniać samochód.

piramida, dzięki. a we wnętrzu to wszystko? widziałem raz, zamiast listwy u pasażera taki a'la uchwyt?
                odnosnie wnętrza to jeszcze listwy do wymiany, środkowy panel wokół radia, oczywiscie zegary, gałka zmiany biegów, nakładki na pedały, dywaniki i moze sie cos jeszcze znajdzie a na zewnątrz to jeszcze lustrka są w odcieniu niebieskim zamiast zwykłego srebrnego lustra.
                superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Ayu
                  RS
                  • 2009
                  • 4154

Jeszcze podsufitka na czarną, słupki, osłony przeciwsłoneczne, lampki z obudowami w kolorze czarnym, uchwyty.

Komentarz

• lukasz3112
                    RS
                    • 2008
                    • 3607

minor, u mnie w temacie o autku masz spis części potrzebnych do liftu z zewnątrz z numerami katalogowymi.
                    Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• Mihau
                      RS
                      • 2009
                      • 7460
                      • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez minor
                      widziałem raz, zamiast listwy u pasażera taki a'la uchwyt?
                      Takie coś to ma Scout, a nei RS
                      O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

Pracuję...