Kluczyk Scyzoryk

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mariondg
    Classic
    • 2013
    • 12

Kluczyk Scyzoryk

Zamieszczone przez Ceed1
    Bo jak się cały czas ciśnie i samochód "fajnie" przyspiesza to nie ma nic za darmo. TSI trzeba umieć jeździć. Sam VW to mówi, że jest to połączenie dwóch silników. Jak nie potrzebujemy mocy to muskamy pedał gazu i pali malutko. Jak ciśniemy to osiągi są dużo lepsze ale i spalanie wysokie między inymi dlatego, że to turbo. Dla mnie to super sprawa. W zależności co w danym momencie człowiek potrzebuje.
    Zgoda. Dotyczy także 1.8TSI.
    Dzisiaj jazda z postojami po Warszawie i wyszło 6.6l/100km z komputera. No, ale są wakacje i miejscami pustki na ulicach.
    Od zakupu mam zrobione 1260 km i średnią 5.8 l/100km wg komputera.
  • kryzys554
    Drive
    • 2011
    • 45

Kluczyk Scyzoryk

Witam mam prośbę czy mógł by ktoś zrobić dokładne zdjęcia kluczyka scyzoryka na dwa przyciski po rozebraniu? I jeszcze jedna prośba czy mógłby ktoś podać wymiary elektronicznej płytki od tego kluczyka i wymiary plastku w którym jest umocowana?
    Chodzi mi o to że mam zwykly kluczyk z alarmem w breloczku i chciałbym wszystko przenieść w jendno a widziałem za 55zł na allegro właśnie takie obudowy.

Komentarz

• grzegorzp
      Drive
      • 2008
      • 90

sprawdź czy nie będziesz zawadzał nogą, bo ja klnę na ten scyzoryk codziennie,
      jak miałem w Golfie zwykły to nie zawadzałem kolanem i jakbym w Octavi miał zwykły to też bym nie zawadzał, ale mam super fajny scyzoryk i on jest o około 3cm dłuższy i ciągle mnie uwiera w kolano, więc polecam Ci sprawdzić jak to u Ciebie będzie i czy przy Twoich ustawieniach nie będzie Ci przeszkadzał
      pozdrawiam

Komentarz

• Enriquez
        RS
        • 2009
        • 7685
        • Superb III (3V3)

Zobacz ten temat:
        Pozdrawiam
        Marcin

Komentarz

• kryzys554
          Drive
          • 2011
          • 45

Tak dzięki za link, ale jak bym chciał kupić cały kluczyk z elektroniką to ponad 100zł a obudowe mam za 55zł a płytkę może udało by mi sie dorobić do niego jeśli bym miał wymiary

Komentarz

• phoneman
            RS
            • 2008
            • 3374
            • Octavia I (1U2)
            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Enriquez, Ale kryzys554, ma O1 :idea:
            .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• Enriquez
              RS
              • 2009
              • 7685
              • Superb III (3V3)

no tak sorry za zamieszanie
              Pozdrawiam
              Marcin

Komentarz

• Biszczu
                RS
                • 2011
                • 5567

kryzys554, proszę

"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

Pracuję...