Kierownica z leona/toledo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Pedro66
    Classic
    • 2011
    • 10

5.22 przy autostradzie i 5.12 po za nie w chorwcaji
    na shhelu w mikulovie w tamten wtorek gaz byl po 18 koron jakos ale gaz bardzo dobry z tego shela pzrejechalem na nim 60 km wiecej przy tych samych predkościach niż na Polskim
    ps w chorwacji do butli do ktorej max mieści sie 42 potrafią zatankowac 46 i wiecej
  • kamil92x
    Rider
    • 2010
    • 701
    • Octavia II combi (1Z5)
    • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Tak jak w temacie. Czy do O1 będzie pasowała kiera z Leona/ Toledo?? Sama kierownica to domyślam się że podejdzie bez problemu ale jak z poduszką??
    Chodzi o tą kierownice
    Octavia ASZ/RS
    Jetta A5

Komentarz

• MikeWRC
      Elegance
      • 2009
      • 995

Zamieszczone przez kamil92x
      Tak jak w temacie. Czy do O1 będzie pasowała kiera z Leona/ Toledo?? Sama kierownica to domyślam się że podejdzie bez problemu ale jak z poduszką??
      Jeżeli jest to Seat z tych samych lat produkcji co Octavia 1 czy Golf 4 to na 100% tak. Z późniejszych modeli typu Octavia 2, Golf 5, etc. też kierownice pasują tylko są drobne problemy z podłączeniem poduszek (inne kostki).

I na koniec oczywista oczywistość . Kupując kierownicą trzyramienną musisz pamiętać o tym, że nie będzie do niej pasowała poduszka ze zwykłej Octavii 1 - bo tam kierownica ma 4 ramiona.

U mnie zmieniona na 3-ramienną z Octy RS (oczywiście z poduszką):

Moja Octavia:
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...hlight=mikewrc

Było: 116,3KM / 279,5Nm
      Jest: 143KM / 325,9NM

Komentarz

• kamil92x
        Rider
        • 2010
        • 701
        • Octavia II combi (1Z5)
        • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez MikeWRC
        I na koniec oczywista oczywistość . Kupując kierownicą trzyramienną musisz pamiętać o tym, że nie będzie do niej pasowała poduszka ze zwykłej Octavii 1 - bo tam kierownica ma 4 ramiona.
        No to ja wiem chodzi mi głownie o to czy da się podłączyć poduche z seata gdyż są one w niższej cenie i bardziej dostępnie niż te z octavii.
        Octavia ASZ/RS
        Jetta A5

Komentarz

• JanuszSz
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 2835
          • Superb II combi (3T5)

Zamieszczone przez kamil92x
          czy da się podłączyć poduche z seata gdyż są one w niższej cenie i bardziej dostępnie niż te z octavii.
          Spokojnie się podłącza.Trzeba tylko zmienić znaczek,ale to nie problem.Możesz obejrzeć moją.
          A faktem jest że za poduchę od Leona 1M/Toledo 2 trzeba zapłacić 60-80 zł,natomiast szaleńcy za poduchę do O1RS wołają 350 zł. :shock:
          Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• kamil92x
            Rider
            • 2010
            • 701
            • Octavia II combi (1Z5)
            • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Dzięki za pomoc.
            Octavia ASZ/RS
            Jetta A5

Komentarz

Pracuję...