U nas w firmie nie "załatwiamy" turbin używanych(chyba że mamy na stanie jakąś "świerzynke") ani regenerowanych...jak klient taką dostarczy to założymy na jego odpowiedzialność....załatwiamy ale nowe :wink:
[O1] Roletka na tylnia szybe - czy ktos ma w 01
Zwiń
X
-
[O1] Roletka na tylnia szybe - czy ktos ma w 01
Mam pytanko odnośnie roletke na tył. W 0II nie było problemu bo tylnia półka była "łamana" i idealnie roletka pasowała, bo wydaje mi się, ze jak sie przykreci do pólki to bedzie ją rolekta podnosila.....i będzie d..a, bo znów do boków się niej nie przykreci, bo sie półke przyblokuje. Wiec jezeli ktoś z Was ma takowa w 01 - to proszę o fotki. Dziekuje.
-
-
tak to wygląda u mnie , przykrecone od spodu polki po dwa wkrety , koniec rolety zaczepiony o plastyk nad glowami pasazerow
super sprawa , szczegolnie w upalne dzni , jak i w nocy, nie oslepiaja we wstecznym lusterku
nic nie podnosi sie , nic nie drzy , jak otwieram bagaznik roletka zwija sie sama , po zamknieciu rozwija sie ,
jest O1 RS 1.8T XENON
była O1 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez g4cekmyślałem że masz bardziej przy szybie to zamontowane, jakoś średnio dla mnie to wygląda. wasyl, a jak to u Ciebie jest rozwiązane?
gdzies na jakims forum znalazlem zdjecia , gdzie byla oryginalna roleta wlasnei w tym miejscu zalozona
poza tym jak patrze na montowanie u kolegi to nie znioslbym takich aluminiowych nitow w mojej półce
ale to rzecz gustu, najwa zniejsze ze roleta w 100% spelnia swoja rolejest O1 RS 1.8T XENON
była O1 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
Komentarz