Zadzwoniłem zaklepałem. Więc w sobote dołącze do grona zadowolonych posiadaczy pięknych skórzanych gałek :twisted: piotrek_os, z montażem tej gałki chyba nie ma jakiś problemów?
Jest coś na co trzeba zwrócić jakoś szczególną uwagę?
A myśleliście wrzucić gałkę od golfa V? Jeśli da się założyć gałkę z golfa V do IV do pewnie również podejdzie do octavi..Wygląda tak:
Temat macie tutaj:
Zadzwoniłem zaklepałem. Więc w sobote dołącze do grona zadowolonych posiadaczy pięknych skórzanych gałek :twisted: piotrek_os, z montażem tej gałki chyba nie ma jakiś problemów?
Jest coś na co trzeba zwrócić jakoś szczególną uwagę?
30 sekund i zamontowana :diabelski_usmiech Konrad ma "specjalistyczne" obcążki to zaciskania..... - wiec bedziesz juz wracał z nowa gała..... :diabelski_usmiech
piotrek_os, a czy na średnice 12mm też takie gałki są dostępne u tego gościa co Ty kupowałeś ??
Czy tą gałkę co kupiłeś to od razu z nią był mieszek zmontowany do gałki i ramka ??
piotrek_os, a czy na średnice 12mm też takie gałki są dostępne u tego gościa co Ty kupowałeś ??
Czy tą gałkę co kupiłeś to od razu z nią był mieszek zmontowany do gałki i ramka ??
gałka była z mieszkiem również ze skóry. czy ma na 12mm nie wiem - jakbym miał 12mm to bym brał gałe od 0II z chromem :diabelski_usmiech
Komentarz