Powerflex z Allegro?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • HKR
    Drive
    • 2006
    • 71

Powerflex z Allegro?

litości !!!!!
    i to od cholery postów w tym temacie. po prostu użyj szukajki...
  • Staszek20vt
    Rider
    • 2005
    • 257

Powerflex z Allegro?

Czy ktoś się orientuje czy to jest komplet na przód i na tył czy tylko przód? Warto sam przód założyć? Jak to może współpracować z moją zawieszką (KW Variant II)?

Dobra cena??

Pozdrawiam
    Staszek
    Powered by DynoSoft
    286 KM i 549 Nm
    www.leonclub.pl

Komentarz

• BioBogon
      Elegance
      • 2005
      • 921

Tu masz listę dokładnie wszystkich elementów powerflexa do Octy:

Na pierwszy rzut oka wygląda, że czegoś tam brakuje na allegro
      Leon FR 2.0TDI 170KM

Komentarz

• QBA
        RS
        • 2004
        • 2646

To sa same silentbloki.

Komentarz

• EŁ
          L&K
          • 2004
          • 1168
          • Octavia III (5E3)
          • BJB 1.9 TDI PD 105 KM
          • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

to jest sam zestaw do przednich wachaczy..do kompletu brakuje jeszcze gumek do stabilizatora i łącznika stabilizatora i do tylnej belki oraz dodatkowo jedna gumka do przekładni kier ...zakładaj tylko komplet wtedy to bedzie miało jakis sens....po mozntazu odczujesz ze autko jest bardziej zbite, lepiej reaguje na ruchy kiera i sprawniej napada na winkle , mniej rzuca w koleinach, w palnik można dac nie trzymając kierownicy ( oczywiscie na równym) :lol: ..na minus to to ze poznasz zawsze po jakiej nawierzchni jedziesz, ...ja ostanio wpadłem zbyt szybko na drobniutka tarke przed swiatłami....to telepało mnie jezcze 5 minut potem :lol: ....aha i nie daj sie nakrecić na montaż powerflexa do mocowania silnika( tego dolnego) bo bedzie Cie telepało na wolnych obrotach.......

Dobre ceny mieli kiedyś w JC auto......

a i licz sie z tym że kazdy problem z kołami odczujesz odrazu na aucie....ja miałem lecutko podbita jedna zimówke i telepało mi autkiem i mimo tego że kazdy szpec wulkanizator mówił że to niemozliwe bo to zbyt mało to skończyło sie wymianą opony......

Komentarz

Pracuję...