Czy ktoś się orientuje czy to jest komplet na przód i na tył czy tylko przód? Warto sam przód założyć? Jak to może współpracować z moją zawieszką (KW Variant II)?
to jest sam zestaw do przednich wachaczy..do kompletu brakuje jeszcze gumek do stabilizatora i łącznika stabilizatora i do tylnej belki oraz dodatkowo jedna gumka do przekładni kier ...zakładaj tylko komplet wtedy to bedzie miało jakis sens....po mozntazu odczujesz ze autko jest bardziej zbite, lepiej reaguje na ruchy kiera i sprawniej napada na winkle , mniej rzuca w koleinach, w palnik można dac nie trzymając kierownicy ( oczywiscie na równym) :lol: ..na minus to to ze poznasz zawsze po jakiej nawierzchni jedziesz, ...ja ostanio wpadłem zbyt szybko na drobniutka tarke przed swiatłami....to telepało mnie jezcze 5 minut potem :lol: ....aha i nie daj sie nakrecić na montaż powerflexa do mocowania silnika( tego dolnego) bo bedzie Cie telepało na wolnych obrotach.......
Dobre ceny mieli kiedyś w JC auto......
a i licz sie z tym że kazdy problem z kołami odczujesz odrazu na aucie....ja miałem lecutko podbita jedna zimówke i telepało mi autkiem i mimo tego że kazdy szpec wulkanizator mówił że to niemozliwe bo to zbyt mało to skończyło sie wymianą opony......
Komentarz