jak w opisie sprzedam Moja octavie rs cena 43 tys zł
[Pytanie] Obszycie kierownicy - Lublin - kogo polecacie ?
Zwiń
X
-
[Pytanie] Obszycie kierownicy - Lublin - kogo polecacie ?
Witam,
Chciałbym zapytać czy ktoś z forum obszywał kierownicę skórą w Lublinie lub w najbliższej okolicy?
Słyszałem, że przy ul. Przyjaźni jest "obszywacz" - wykonanie OK, czas OK, ale jakość skóry podobno średnia - wyciera się szybko (15 tyś i skóra szara).
Jakby ktoś miał kogoś godnego polecenia będę bardzo wdzięczny 8) .
Z góry dzięx.
" Co Pan zrobisz?...Nic Pan nie zrobisz !"
Pzdr.- 1.6 MPI
-
-
Tatra, kup obszytą kierownicę. Na miejscu zapłacisz 2 razy drożej
Napisz do tego sprzedającego
Ma on też kierownice do O2FL w podobnej cenie. Robi bardzo dobrze i profesionalnie.
Kupujesz kierownice, on przysyła Tobie obszytą gotową. Montujesz a starą odsyłasz. Osobiście bardzo polecam. Parę osób już u niego obszywało z forum"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Tatra, taaaa...ten z przyjaźni trochę się opuścił , a nawet nie trochę...
dobrze obszywał 8-10 lat temu jak zaczynał w się to bawić a teraz lipa. Sławek obszywał u niego w dwóch autach w ciągu 3 lat i nie podoba mi się to. jak obszyłem 9 lat temu w O1 to było to lepiej wykonane i z lepszej skóry jak ori , nawet chłopaki w salonie się dziwili...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
nie .wiem że ktoś jeszcze obszywa ale nie chce mi się szukać . popatrz na lkt , na jakimś forum golfa itp.
ale możliwe że najlepsza opcja będzie ta od Biszczu , ewentualnie podjedź na przyjaźni , może Tobie akurat bedzie sie to podobało. podpowiedź - z tego co sie orientuję to na przyjaźni tez już ma kierowniki na podmianę do niektórych aut. ale w/g mnie ta skóra która obszywa jest za delikatna , możliwe że milsza w dotyku ale raczej trwała nie będzie , poza tym czasami sie marszczy.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Tatra, jedz na ul. Przyjaźni. Gośc wcale sie nie opuścił jak pisze Leszek. Obszywałem u niego w poprzednim roku kierownicę w żony Clio II. Profi robota. Skóry bardzo dobre gatunkowo. Pozatym mozesz sobie wybrać zarówno rodzaj jak i kolor skóry. Polecam.
Koszt: 150 zł - jeśli on musi zdejmować kierownicę, oraz 120 zł jeśli przyniesiesz mu zdjętą kierownicę.
Tak to wygląda:
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigGośc wcale sie nie opuścił jak pisze Leszek. Obszywałem u niego w poprzednim roku kierownicę w żony Clio II. Profi robota.
albo mamy różne poczucie estetyki i jakości..
Tatra, deska też jego robota ? ale to chyba nie w lublinie..
znam jedno miejsce które obszywa auta w kierunku lubartowa ale to co widziałem to jakość skóry była dobra ale na kurtkę a nie obszycie siedzeń. tylko że tamten chyba desek nie robi ..ale może już zaczął.
a drugie miejsce to prawiedniki lub jakieś bliskie okolice.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
Komentarz