kurczak1985, ale Exeo to A4 ze 2 generacje wstecz i ma silnik wzdłuż, więc i skrzynie są inne. może to i działa, ale czy jakieś podejdą do O2FL to musisz sprawdzić w ETKA/ELSA. jeżeli coś na bazie Golfa V 1.6 benzyna miało skrzynie 6B, to musi pasować. to w końcu VAG, wszystko jest zamienne.
zamek z pilota
Zwiń
X
-
zamek z pilota
witam. mam pytanko drodzy forumowicze. oplaca sie oddac do jakiegos warsztatu autko aby zamontowac maszynke abym mogl otwieraz autko z pilota. pytam bo dawno alarm mi nawalil i musialem go zlikwidowac i od tamtej pory męcze sie kluczykiem a zamek w drzwiach rozsypuje sie powoli. w zakladzie chca 100zl za zamek plus 110 za montarz. oplaca sie czy lepiej kupic i samemu zalozyc bo powiem ze jestem w tym zielony i nie mam pojecia jak sie do tego zabrac.
-
-
nie bardzo rozumiem za co chca 100 a za co 110 ?
sterowników centralnego zamka na allegro jest mnóstwo , nawet z domykaniem szyb
montarz banalny , trzeba tylko zdjąć boczek drzwi , bo tam trzeba się wpiąć w dwa przewody ,
nad kolanami do tego zasilanie + no i -
można tez podłączyć kierunkowskazy czyli łącznie 6 przewodów , trudno coś tu popsuć
a jesli miales alarm , to jeszcze prościej , bo przewody do drzwi masz juz podciagniete , do nich tylko podpinasz ze sterownika
skoda ma sterowanie minusami
to tyle , czas montazu jak juz sa przewody z drzwi pociagniete to 30 minutjest O1 RS 1.8T XENON
była O1 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Re: zamek z pilota
Zamieszczone przez daber85oplaca sie oddac do jakiegos warsztatu autko aby zamontowac maszynke abym mogl otwieraz autko z pilota.
Tutaj masz pełno tego:
Możesz sobie sam założyć jeśli masz jakieś minimalne zdolności
p.s. strasznie się czyta Twojego posta. Niechlujnie napisany z błędami ortograficznymi, brakiem wielkich liter etc. :shock:"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Komentarz