Juz wymienione. Średnica "21". Dostęp niezbyt łatwy. Trzeba było wypiąć jeden droążek z obu stron. Wymiana 30 zł. Zeszło ok 1 godzinka. Stare były w oryginale (cechowanie na nich rok 99) I po kłopocie!!
Ktore firmy spec. sie w tuningu tdi polecacie z wawy?
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
Blanko
Ktore firmy spec. sie w tuningu tdi polecacie z wawy?
witam mam 2 pytanko mam 1.9 tdi agra i zastanawaim sie czy wymienic same wtryski na wydatniejsze mozna z zaciszu wlasnego garazu czy tez lepiej sei udac do fimy tuningowej slyszalem kiedys ze sama wymina to 5min i po klopocie ale czy do tego trzeba je dostrajac??
-
Re: Ktore firmy spec. sie w tuningu tdi polecacie z wawy?
Zamieszczone przez Blankowitam mam 2 pytanko mam 1.9 tdi agra i zastanawaim sie czy wymienic same wtryski na wydatniejsze mozna z zaciszu wlasnego garazu czy tez lepiej sei udac do fimy tuningowej slyszalem kiedys ze sama wymina to 5min i po klopocie ale czy do tego trzeba je dostrajac??
to oczywiscie tylko przyklady, takich tematow jest wiecej :?Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
ja osobiscie polecil bym diagtronik
Poza tym czy oni mają MAHA czy inercje :?: No i szkoda że nie potrafią zrobić auta żeby częściej dojeżdżało do mety jak się obsrywało :lol:NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
No tak, ale nie powiesz Mi Piotrek że źle robią program i autka chodzą do dupesa.
Ja po ostatnim 4,5h strojeniu Skody na autostradzie mam już w dupie wynik z hamowni, to co te auto wyrabia na drodze jest nie do opisania, jak złoże Stage III to też oleje hamownie :P
A miałem okazje jeździć Leonami by Diagtronik i chodzą jak potwory :twisted:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
Komentarz