Podsufitka S1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mrykot
    Drive
    • 2005
    • 85

Podsufitka S1

Zamieszczone przez hotrain
    Jeśli ktos się jeszcze zastanawia nad plazmą Panasonica to szczerze polecam taki wybór. Poprzedni telewizor wydaje się być jakby z poprzedniej epoki, muszę dokupić tylko dłuższe kable do konsoli żeby wszystko ostatecznie podłączyć i ocenić efekt. No i jeszcze coś odnośnie przekątnej, naprawdę rozmiar ma znaczenie, lepiej poczekać i dołożyć do większego.
    Jakiego Panasa kupiles?
  • Subaru
    Rider
    • 2005
    • 640

Podsufitka S1

Planuję zrobić kolejnego moda w aucie i planuję lekkie przerobienie podsufitki. Czy można gdzieś dostać materiał identyczny jak podsufitka? Ewentualnie jakiś zbliżony? Bo albo kolor jakiś kulawy albo materiał pluszowy.
    Koniki są po to by je karmić

Komentarz

• DanielOctavia
      Rider
      • 2011
      • 432

Subaru, Ja robiłem taka jak by gąbka nie wiem jak się nazywam ten materiał ale jest super kolor tez wyszedł super zobacz moje fotki tam ja widać na jednym zdjęciu na 12 stronie chyba widać ja w oddali jak będę u dziewczyny zrobię lepsze i wstawię
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=53207 Octavia I 1.9TDI

Komentarz

• Subaru
        Rider
        • 2005
        • 640

DanielOctavia, Ale u Ciebie jest cały ciemny kolor. A ja chcę kawałek dosztukować do tego co mam. Planuję zabudować tablet w podsufitce, aby można było wyświetlać obroty itp, jednym słowem wszystko co wypluje elm
        Koniki są po to by je karmić

Komentarz

• DanielOctavia
          Rider
          • 2011
          • 432

Subaru, a to nie powiem ci jaki to jest materiał ale ciężko chyba będzie ci znaleźć taki materiał musisz do jakiegoś tapicera podjechał i powie ci jaki to materiał
          http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=53207 Octavia I 1.9TDI

Komentarz

Pracuję...