Kinzi, piotras74, zachowywaliście się grzecznie jak dzieci. Ledwo wsiedli do auta, a już spali
[O1] Tempomat, po raz n-ty
Zwiń
X
-
[O1] Tempomat, po raz n-ty
Witam,
po przeszukaniu szukajką tego działu mimo wszystko zakładam ten temat, bo albo źle szukam, albo odpowiedzi są nie tylko w tym dziale.
Mam O1 TDI 2003r i chciałem dołożyć tempomat. Poczytałem wszystko co znalazłem tutaj na temat tempomatu, ale nie znalazłem odpowiedzi na poniższe pytania:
1. jakiej firmy zamiennik polecacie? (w postach znalazłem tylko info, że Hans Preis jest słabej jakości, a jakie macie zdanie na temat Topran`u?
http://moto.allegro.pl/manetka-tempo...167851619.html )
2. gdzie znaleźć schemat który kabel gdzie podłączyć, bo każdy pisze, że trzeba podłączyć te kilka kabli, a nie znalazłem odpowiedzi które i gdzie.
3. czy ktoś kupował wiązkę u tego gościa i czy może polecić jej jakość?
Ideałem byłby tutorial z montażu, ale to pewnie zbyt wygórowana prośba
[ Dodano: Pon 26 Mar, 12 09:07 ]
przeszukałem również inne działy i nawet manual znalazłem:
Pytanie co do wyboru producenta tempomatu nadal aktualneSRTB.PL
-
-
ja kupiłem używkę oryginał tak jak mi polecano i działaSprzedam zawieszenie z pakietu na bezdroża click ---> LINK
Komentarz
-
-
jest ktoś sprawdzony w Kuj-Pom, kto by ogarnął montaż tempomatu?
Byłem chwilę temu u jednego elektryka i aż się uniósł, bo twierdził, że się nie da zamontować i że mam sobie kupić auto, które jest fabrycznie z tempomatem :lol: Jak mu powiedziałem ile trzeba zrobić to zszedł z tonu, powiedział "aha, i to będzie działało?" i potem stwierdził, że nigdy nie montował i się nie podejmujeSRTB.PL
Komentarz
-
Komentarz