taaaa,tak było też we Wrocku w sumie nie tak dawno...
Czarne lampy do Octavi 1 Kombi
Zwiń
X
-
Czarne lampy do Octavi 1 Kombi
Witam, poszukuje czarnych tylnych lamp do swojej Octavii.
Poniższe zdjęcia przedstawiają typ lamp o jakie mi chodzi.
Dodam jeszcze, że na zdjęciach widnieje mój poprzedni skarb oraz audi mojej żony.
Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro
-
-
Wszystko będzie pięknie wyglądać i satysfakcjonować do pierwszej kontroli na drodze, kiedy to policjant każe usunąć takie przeróbki na poczekaniu, a jeżeli tego nie da się zrobić natychmiast, zabierze dowód rejestracyjny. Światła samochodu są homologowane, i zabroniona jest jaka kolwiek ich przeróbka, nawet jeżeli wydaje się użytkownikowi że są lepsze po przeróbce.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Marian 2Wszystko będzie pięknie wyglądać i satysfakcjonować do pierwszej kontroli na drodze, kiedy to policjant każe usunąć takie przeróbki na poczekaniu, a jeżeli tego nie da się zrobić natychmiast, zabierze dowód rejestracyjny. Światła samochodu są homologowane, i zabroniona jest jaka kolwiek ich przeróbka, nawet jeżeli wydaje się użytkownikowi że są lepsze po przeróbce.
Swoja droga nie widzialem do O1 takich lamp niestety
Komentarz
-
-
wolas 200-230zl za komplet lamp i listewek do liftingu tyłu to chyba nie dużo licząc pierwszy radiowóz który pojedzie za Toba to mandat i po dowodzie jak kolega wyzej pisał wiec Twój pomysł to tylko prowizoryczne oszczedności .
obawiam sie ze 25cm x 50 może braknąc pierwszego wymiary
p.s. poza tym wg mnie to lekka wioska ale podobno gust jest jak ... kazdy ma swój
Komentarz
-
Komentarz