Czarne lampy do Octavi 1 Kombi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • redevil
    Classic
    • 2012
    • 9

taaaa,tak było też we Wrocku w sumie nie tak dawno...
    Laurentyna & Klementyna
  • alfik3000
    Drive
    • 2011
    • 95

Witam, poszukuje czarnych tylnych lamp do swojej Octavii.
    Poniższe zdjęcia przedstawiają typ lamp o jakie mi chodzi.
    Dodam jeszcze, że na zdjęciach widnieje mój poprzedni skarb oraz audi mojej żony.

Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro
    Moje auto
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58206

Komentarz

• g4cek
      Rider
      • 2011
      • 402

wiesz co wydaje mi się że to nie są lampy które można kupi, ktoś je sobie chyba sam przyciemniał folią lub pomalował sprayem do lamp
      Poniżej filmik

na allegro jest kilka osób które sprzedają taką folię, wystarczy wpisać w wyszukiwarce folia do lamp

Komentarz

• alfik3000
        Drive
        • 2011
        • 95

g4cek, lampy na powyższych zdjęciach nie są przyciemniane folią, ani też lakierem. Są to czarne zamienniki firmy Depo. Sam kupowałem te lampy.
        Moje auto
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58206

Komentarz

• Marian 2
          L&K
          • 2007
          • 1086
          • Octavia I combi (1U5)
          • AQY 2.0 MPI 115 KM

Wszystko będzie pięknie wyglądać i satysfakcjonować do pierwszej kontroli na drodze, kiedy to policjant każe usunąć takie przeróbki na poczekaniu, a jeżeli tego nie da się zrobić natychmiast, zabierze dowód rejestracyjny. Światła samochodu są homologowane, i zabroniona jest jaka kolwiek ich przeróbka, nawet jeżeli wydaje się użytkownikowi że są lepsze po przeróbce.

Komentarz

• jackq77
            Classic
            • 2011
            • 38

Zamieszczone przez Marian 2
            Wszystko będzie pięknie wyglądać i satysfakcjonować do pierwszej kontroli na drodze, kiedy to policjant każe usunąć takie przeróbki na poczekaniu, a jeżeli tego nie da się zrobić natychmiast, zabierze dowód rejestracyjny. Światła samochodu są homologowane, i zabroniona jest jaka kolwiek ich przeróbka, nawet jeżeli wydaje się użytkownikowi że są lepsze po przeróbce.
            kolega chyba nie doczytał ze te lampy które chce to nie PRZYCIEMNIANE ewentualnie MALOWANE "szprajem" tylko tak jak sa lampy HELLA wersja Black Magic tak i DEPO ma serie ciemnych. Zarówno jedne jak i drugie posiadają homologacje .

Swoja droga nie widzialem do O1 takich lamp niestety

Komentarz

• wolas
              Rider
              • 2011
              • 290

czy taki arkusz 25x50cm wystarczy do tylnych lamp i kierunków w błotnikachw Hatchback'u??? mam te stare lampy i wydaja mi sie bardzo czerwone wiec musze to zmienic, myslalem o tych poliftowych ale na razie oszczedności

Komentarz

• jackq77
                Classic
                • 2011
                • 38

wolas 200-230zl za komplet lamp i listewek do liftingu tyłu to chyba nie dużo licząc pierwszy radiowóz który pojedzie za Toba to mandat i po dowodzie jak kolega wyzej pisał wiec Twój pomysł to tylko prowizoryczne oszczedności .

obawiam sie ze 25cm x 50 może braknąc pierwszego wymiary

p.s. poza tym wg mnie to lekka wioska ale podobno gust jest jak ... kazdy ma swój

Komentarz

• wolas
                  Rider
                  • 2011
                  • 290

w sumie racja, wstrzymam sie i kupie poliftowe

Komentarz

• jackq77
                    Classic
                    • 2011
                    • 38

a kierunki boczne od RS'ki np dymione to grosze bo pewnie z 15-20 PLN kupisz a i lepiej wyglada

sorrki za OT

Komentarz

• g4cek
                      Rider
                      • 2011
                      • 402

wolas, ładniejsze sa kierunki clear w błotniki za bodajże 25zł + przesyłka na allegro lub blac clear

Komentarz

Pracuję...