mati160, Nie widziałem jeszcze tego auta. Trzeba by się wybrać do salonu i zobaczyć jak wygląda znaczek i auto Ale coś mi się zdaje że znaczek Citigo ma mniejszą średnicę jak favoritka
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Przykładowe loga stosowane w Skodach Favorit.
Przód plastik mocowany na zatrzask, średnica 80 mm.
Tył plastik przyklejany, średnica całkowita 78 mm,
średnica srebrnego pierścienia 68 mm.
I tak stare logo z tyłu pasuje do Fabi na przód, a tylne logo w Fabi na 75 mm średnicy wiec niestety 78 mm nie podejdzie, bo jest wytłoczenie na tylnej klapie pod logo, właśnie robie zwiad jaką średnice ma logo od Citigo
mati160, auta ktore ida na Motor Show to odpimpowane wersje. Ja widziałem kilka wersji w CZ juz na oczy i nie bylo czarnego znaczka, byl stary typ, podobnie to samo w ASO i w sklepikach po podaniu nr.
Myslisz ze bym zwklekal z zakupem, jakby byly czarne? :twisted:
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Widziałem dziś 6 sztuk Citigo. Każdą z nich jeździłem ;-) Niestety nie zmierzyłem średnicy logo. Potwierdzam jednak, że wszystkie loga są czarno srebrne...
tez bylem na motor show Moglismy sie jakos zgadac. Jezdziles ta fabia na trolejach?
Ja byłem w niedziele i sobie z takim jednym pogadałem, A Fabia na trolejach nie jeździłem. Robotnicy w mojej wsi mi wystarczająco mocnych wrażeń fundują
Zamieszczone przez xxxmikey
Widziałem dziś 6 sztuk Citigo. Każdą z nich jeździłem ;-) Niestety nie zmierzyłem średnicy logo. Potwierdzam jednak, że wszystkie loga są czarno srebrne...
Niektóre ASO błądzą, inne nie. poza tym z tego co wiem niedługo jakieś Citigo ma sie pojawić w Poznaniu to obadam auto i może przypadkowo logo odpadnie i wleci mi do kieszeni
:P
Komentarz