Zamieszczone przez zeb
podziekowania dla Mastersa
Zwiń
X
-
podziekowania dla Mastersa
zarowno za fajny programik ale glownie za cierpliwosc bo moje chopaki malo mu wczoraj warsztatu w powietrze nie wywalili :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech k
Edit by Purchawa:
To ja wkleje jeszcze wykresik, co by bylo wiadamo jak sie prezentuje ten fajny programik
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
-
-
Zamieszczone przez MartinezNo i Marek jak widać czasem jakąś benzynke też ładnie dłubnie.
Zamieszczone przez MartinezA jeszcze tydzień temu mówili że mogę się z leffem stawiać. No cóż było minęło. :roll:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lesterNo i Marek jak widać czasem jakąś benzynke też ładnie dłubnie
hej, leef, moze Ty cos wiesz na ten temat?!!?! 8) :wink:
Zrob lepiej zawias bo nie jest w niej rewelacyjny i ewentulanie doloz do kompletnego wydechu z kolektorem. Nie widze sensu w chipowaniu wolnossacego silnika profit/cost nie jest zbyt korzystny.
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
-
Fajnie wyszła ta skoda 1,4 Turbo . Ładnie gniecie i wogóle. Sprężarka w overboście pompuje 1 bar i spada na 0,8. I dobrze bo jak suszy za mocno to sie za ciepło robi :twisted: :twisted: :twisted: a temperatura topnienia aluminium jest nie modyfikowalna :diabelski_usmiech ...no chyba że następnym krokiem w modyfikacji będą kute tłoki. leff...obserwuj zużycie wachy. Nie powinna więcej palić przy tym modzie....no chyba że non-stop sportowy tryb jazdy preferujesz.
Jeśli chodzi o osiągi to myślę że tylko wydłubane 130PD no i Purchawa ze swoim byłym AGR-em może stanąć z leffem na kresce. Reszta panów zostanie....delikatnie mówiąć....zmasakrowana. :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech Sugeruje nie ośmieszać sięPogromca mitów...o pieknych koniach
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Master'sJeśli chodzi o osiągi to myślę że tylko wydłubane 130PD no i Purchawa ze swoim byłym AGR-em może stanąć z leffem na kresce. Reszta panów zostanie....delikatnie mówiąć....zmasakrowana. :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech Sugeruje nie ośmieszać się
Tak dlubnietemu 1.8T zaden TDI nie podskoczy.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSTak dlubnietemu 1.8T zaden TDI nie podskoczy.Pogromca mitów...o pieknych koniach
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Master's.
Jeśli chodzi o osiągi to myślę że tylko wydłubane 130PD no i Purchawa ze swoim byłym AGR-em może stanąć z leffem na kresce. Reszta panów zostanie....delikatnie mówiąć....zmasakrowana. :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech Sugeruje nie ośmieszać się
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁmyśle że zaryzykuje :lol: :diabelski_usmiechbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffco nie znaczy, ze nie mozemy sie sprobowac. We wtorek moze podjedzie Ibiza 1.8T
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Ciekaw jestm czy jest posrod nas ktos kto wirusowal swoje aftko w jednym z oddzialow Masters Tuning, mam tu na mysli katowice, lublin lub rzeszow.
Zastanawiam sie wlasnie nad zmodyfikowaniem swojej octyahf o malego wirusika, a najblizej mam do rzeszowa.
Czy moze nie ryzykowac i od razu umawiac sie z Master'sem.
Jak ktos ma wirusika z odzialu to prosze o info jak sie sprawuje furkabyła czeszka jest franca ale wolałem czeszkę
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffWe wtorek moze podjedzie Ibiza 1.8T
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁa co do leonów to niestety każdy dobrze cipniety leon 1.8 T bedzie chodził lepiej od podobnie cipnietej seryjnej octy 1.8 T...niestety maja odrobine lepsze spręzarki :cry: ......( nie mówie tu oczywiscie o Octavii RS)
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lyzy 110Ciekaw jestm czy jest posrod nas ktos kto wirusowal swoje aftko w jednym z oddzialow Masters Tuning, mam tu na mysli katowice, lublin lub rzeszow.
Zastanawiam sie wlasnie nad zmodyfikowaniem swojej octyahf o malego wirusika, a najblizej mam do rzeszowa.
Czy moze nie ryzykowac i od razu umawiac sie z Master'sem.
Jak ktos ma wirusika z odzialu to prosze o info jak sie sprawuje furka
Jak dlubniesz auto w Katowicach to i tak Master's robi softa, Ali go tylko zgrywa i wgrywa a Master's przerabia, chyba ze cos sie zmienilo. Pisz do Master'sa na PW jesli chcesz potwierdzic w 100%
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁna K04 :wink: ...to nie dziwie sie że zrobiłeś z leonsja wiatrak :diabelski_usmiech
rzecz w tym, ze na seryjnej, starej i wysłużonej K03 :lol: :wink: ko :bigyellow podobały mi się szklane oczy i jęk zawodu mojego oponenta :mrgreen: :bigyellow :mrgreen: stary gruchot na zjechanych dębicach przyjechał i złoił jego pięknego, nowiutkiego, blisko 200konnego Leosia :bigyellow :tunningbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
Komentarz