gwint octavia 2 przed FL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lamina
    Ambiente
    • 2004
    • 112

gwint octavia 2 przed FL

Zamieszczone przez demmsi
    Poczta Polska nic nie pogniotła
    Szczęściarz z Ciebie, mój wyglądał jak...jak...no brak mi słów... :evil:
    1,9TDi ASV/VP - było - 117HP/252Nm, teraz jest ??? ALIGATOR
  • PPK
    Ambiente
    • 2004
    • 188

gwint octavia 2 przed FL

witam posiadam octavie 2 kombi 4x4 przed FL i chcial bym sie dowiedziec czy moge ja bez zadnego problemu obnizyc(najlepiej gwint), a jak tak to jaki gwint i gdzie mozna cos takiego dostac (niestety na dzien dzisiejszy na allegro nie znalazlem). pozdrawiam i z gory dzieki za info!
    Niestety tylko 160.4 KM i 380 Nm

Komentarz

• greg44
      L&K
      • 2011
      • 1198
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BKD 2.0 TDI 140 KM

4x4, kombi - po co gwint do takiego auta? Pewnie, że można, tylko jak ty takim autem będziesz jeździł po mazurskich drogach? Ja swoim jak wjeżdżam na jakaś niewielki krawężnik, który jest wyższy od chodnika za nim to zaczepiam za mocowanie poduszki tylnej przedniego wahacza, pojazd jest na zawieszeniu standardowym.

Komentarz

• Ayu
        RS
        • 2009
        • 4154

PPK, KONI, Eibach, Billstein.

Napisz do nas ✉ [email protected] | Oferujemy zawieszenia sportowe i gwintowane, sprężyny obniżające i amortyzatory sportowe.

Dzwoń i pytaj. Poza tym znajdziesz jakieś inne budżetowe typu MTS czy cuś,l tylko w przypadku zawiasu nie ma chyba to sensu.

greg44, kolega się nie pyta po co, tylko gdzie dostać i co, gwint ma to do siebie, że jest regulowany a nikt nie mówi, że 4x4 nie może śmigać w warunkach asfaltowych na glebie.

Komentarz

• greg44
          L&K
          • 2011
          • 1198
          • Octavia II combi (1Z5)
          • BKD 2.0 TDI 140 KM

Dobra, dobra ja nikomu nie bronie i nie odradzam tylko się pytam czy to ma sens, może wystarczyć wywalić tulejki podwyższające, jak to się mówi twój cyrk twoje małpy. A tak na poważnie, nie uważacie, że niektóre elementy podwozia znajdują się za nisko w OII jak to u was wygląda?

Komentarz

Pracuję...