owen, sęk, żeby nie przekręcić zapłonu. Ale dla wszelkiego bezpieczeństwa lepiej odłączyć aku, poczekać chwilę i później przełożyć.
[O1] zmiana lamp przed lift na po fl
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez lu1985kasgdzie tam jest napisane czy lampy po fl pasuja do zderzaka przed fl ? i to samo dotyczy sie grila ?
Wymienione w punktach jest wszystko co jest potrzebne do przeróbki.
Poza tym ahmed799 odpowiedział ci na to pytanie tu: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...hlight=#927139
Zamieszczone przez lu1985kaswidzialem ten temat ju z dawnoAlfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alfeeW pierwszym poście kolegi ahmed799
Wymienione w punktach jest wszystko co jest potrzebne do przeróbki.
Poza tym ahmed799 odpowiedział ci na to pytanie tu: http://forum.octaviaclub....ghlight=#927139
ja chcialem wiedziec czy lampy po fl pasuja do zderzaka przed FL a tego w tym temacie który wklejacie nie ma, wiec nie odsyłajcie mnie do szukania czegoś czego w danym temacie nie ma. Jak mówiłem czytałem go wcześniej i nie ma interesujących mnie wiadomości, jest tylko kompleksowa wymiana całego frontu na FL
otrzymałem odpowiedz od kolegi ahmed799 już wczoraj, a dzisiaj mnie przesyłacie do innego tematu ogarnijcie się :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lu1985kasotrzymałem odpowiedz od kolegi ahmed799 już wczoraj, a dzisiaj mnie przesyłacie do innego tematu ogarnijcie się
Po jakiego grzyba w takim razie po raz kolejny pytasz o to samo skoro odpowiedź już masz?
Z tym ogarnianiem to chyba powinieneś do lustra powiedzieć :diabelski_usmiechAlfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
lu1985kas nie unoś się bo gdybyś użył szukajki i zadał sobie trochę trudu to przynajmniej w paru tematach odnalazł byś odpowiedź, a może nawet manuala z pewnej czeskiej strony.
Ja powiem po raz 100!!!
Da się założyć lampy po FL do zderzaka przed FL, ALE.... musisz przyciąć prawdopodobnie "wąsy" belki, te które są pod światłami, oraz sam zderzak kawałkiem od strony grilla. Ponieważ lampy po FL są szersze przy grillu od tych po FL.
Zamieszczone przez jackq77robi sie dziura miedzy lampa zderzakiemW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Udesky, o własnie o takie konkrety mi chodzilo !! dzieki
szukalem szukalem ale nic nie znalazlem, zamiast pisac nowy temat wole poszukac, ale w tym wypadku nie znalazlem
czyli szukam lamp po FL, widzialem u mnie w miescie skode wlasnie przed FL na lampach po FL i wygladalo to smacznie :wink:
grill po FL wejdzie bez problemu do lamp po FL ?
ogolnie chce zmienic lampy i grila ale zderzak chce zostawic swój bo czarne dokladki pasuja mi do tyłu oraz calej wizji auta
Komentarz
-
Komentarz