leszekmw, obsługuje radio plus w opcji z zsetawem bluetooth
Co zamiast Powerflexa
Zwiń
X
-
Co zamiast Powerflexa
no wiec własnie.....ropadł mi sie powerflex :? :? a konkretnie tylnie silentblocki przedniego wachacza.....( i jest to 3 przypadek jaki znam osobiscie kiedy te silentblocki zwiodły.....pekł w ibizie i w golfie IV)...moje sie wyrobiły i zrobiły sie luzne w wachaczu co powodowało ich wysuwanie i drgania w czasie jazdy......padły po 7 tys km normalnej jazdy po ulicach...zadnego hardcoru.....załyżyłem tymczasowo w to miejsce seryjne ale to jest tragedia :? ......w porównaniu z tamtymi autko sie kiepsko prowadzi tzn o wiele gorzej reaguje na ruchy fajerką......słyszałem o innych firmach robiacych mocniejsze gumki....ktoś cos wie....jak z wytrzymałoscią tamtych......
-
-
Purchawa może...ale w skodzie miałem powerflexa zakupionego w 2006 r i sie rozpadł ...u kumpla w ibizie padły te same elementy powerflexa zakupione w 2002 r.przezemnie bezpośrednio w Anglii.........gadalem niedawno z nim i powiedział ze konsultował sie z jakimś znajomym który gania sie w jakichś rajdach ..nie wiem ..wyscigach górskich czy płaskich...mniejsza z tym...i stwierdził że Powerflex jest super.....starcza im na przejazd próbny całej trasy i potem na główny wyscig.....wiec jest super bo inne tego nie wytrzymują.... :lol: ...mówimy tu oczywiscie o hardkorowym wykorzystaniu mozliwości tych gumek.....ale to pokrywa sie z opinią jaką usłuszałem od mechanika który mi te gumki teraz wywalał i wkładał seryjne...że własciwości trakcyjne jak najbardziej...ale ta wytrzymałośc to moze tak nie do końca...bo nie po to one zostały stworzone zeby wytrzymywać mega przebiegi......
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZibiHello
Nie z A3 tylko z TT Roadstera
lub
Pozdrawiam
ZibiTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWZamieszczone przez ZibiHello
Nie z A3 tylko z TT Roadstera
lub
Pozdrawiam
Zibi
poprosze troche wiecej szczegółów?. ..kto wymienia?....to wkońcu od A3 czy TT?...tylko od roadstera?obojętnie jaki motorek?......coś kombinowałeś w tym zakresie?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁpoprosze troche wiecej szczegółów?. ..kto wymienia?....to wkońcu od A3 czy TT?...tylko od roadstera?obojętnie jaki motorek?......coś kombinowałeś w tym zakresie?Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
witam!
znalazłem gościa na allegro, mówi, że wykonuje części z poliuretanu pod wymiar na zamówienie, mówi też, że może dobrać twardość. Może słyszeliście o nim, warto by się zainteresować szczególnie, że ceny przystępne.
namiary: http://moto.allegro.pl/item217302978...oliuretan.html.
Dzwoniłem dzisiaj do niego ale mówi, że najwcześniej to na połowę sierpnia mógłby wykonać. Jeżeli mieliście doświadczenie z dorabianymi poliuretanami to napiszcie.1)1,9 TDI rok 2001
333 000 km
110 KM seria - prog. na 135KM
2)2,0 TD rok 2011 140KM
po mod. 187KM
3)2,0 TDI BMW E91 seria 187KM
po mod. 225KM
Komentarz
-
Komentarz