no i pomierzylim

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Herdi
    Drive
    • 2004
    • 50

Zamieszczone przez MisiekWAW
    Zamieszczone przez leff
    u mnie generalnie zawsze jest spieprzony start a u Miska nie, nawet BaPit dostal raz od niego baty :szeroki_usmiech
    chłopakowi nerwy puściły jak wyszedłem o pół długości to tak depnął, że dogonił mnie dopiero jak wrzuciłem IV-kę :rofl

ale już widze, że trochę mocy brakuje, będę się musiał się uśmiechnąć do Marka o liźnięcie programu 8)
    :bajer
    Pozdrawiam Herdi

Gravity Audio Experts

Komentarz

• BaPit
      Rider
      S_OCP Member
      • 2004
      • 630

Zamieszczone przez Herdi
      Zamieszczone przez MisiekWAW
      Zamieszczone przez leff
      u mnie generalnie zawsze jest spieprzony start a u Miska nie, nawet BaPit dostal raz od niego baty :szeroki_usmiech
      chłopakowi nerwy puściły jak wyszedłem o pół długości to tak depnął, że dogonił mnie dopiero jak wrzuciłem IV-kę :rofl

ale już widze, że trochę mocy brakuje, będę się musiał się uśmiechnąć do Marka o liźnięcie programu 8)
      :bajer

w sobotę było bardzo przyjemnie:
      foto1
      foto2

w niedzielę mojego lekkiego kacyka uleczyło przepiękne przedpołudnie, które zaowocowało:
      fotką

i inwencją reżyserską niestety serwer, na który to wrzuciłem jest daleki od ideału
      filmik1
      filmik2

dziś pogoda nie rozpieszcza, ale nie ma co ukrywać, że jak na razie warunki do jazdy są niemal idealne - ciekawe, czy taki stan utrzyma się do wieczora...

Pozdr!
      BP
      była mocna Octa, a jest konik
      Greckie Delikatesy

Komentarz

Pracuję...