[O1] Reflektory L&K szklane czy plastikowe?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zr7
    Classic
    • 2014
    • 10

A powiedzcie mi czy ktoś ma a jeśli tak to czy weźmie ze sobą VCDSa lub inne ustrojstwo zeby przestawic to czy owo?
    No ba...
  • Baka
    Drive
    • 2012
    • 49

Witam
    Chcialem zamontowac do mojej oktawy I przed liftem reflektory clear.jako ze przerobka na wersje polifcie troche mi drogo I zbyt czasochlonna to postanowilem wymienic na reflektory clear laurin klement.
    znalazlem na alledrogo 2sprzedawcow.jeden ma refleltory lk szkpane a drugi plastikowe.jakie polecacie?sluszalem ze plastikowe potrafia szybkp zmatowiec przez rysy.pozdrawiam

Komentarz

• Misiekoctavia
      Elegance
      • 2005
      • 891

Baka, jeszcze nie słyszałem o reflektorach L&K z plastikowym kloszem.
      Przed liftem wszystkie reflektory miały szklany klosz.
      Nigdy nie trzymałem w ręku zamienników Depo ale podejrzewam, że też są szklane.
      Jak możesz to podrzuć linka.
      Ogólnie to plastik Ci może zmatowieć po latach i będzie na nich widać odpryski, szkło natomiast też dostanie odprysków (tak jak na szybie przedniej) ale jak trafi się jakiś grubszy kamień to mogą pęknąć lub się odszczerbić.
      Ja miałem taką sytuacje, że z nie wiadomych przyczyn oba klosze mi popękały zimą. Dostały chyba jakiegoś szoku termicznego.

Komentarz

• Baka
        Drive
        • 2012
        • 49

Zgadza sie gosc ktory w aukcji mial wystawione zamienniki DEPO odpisal mi ze szklane
        tutaj aukcja

Natomiast facet z tej aukcji odpisal mi ze plastik

Misiekoctavia, A ty miales w swojej wstawione zamienniki depo L&K ?? Moze wiesz jak one sie sprawuja ? bo czytalem o tej firmie rozne opinie i wiekszosc byla negatywna..wprawdzie nie dotyczyly kloszy o1 l&k ale zawsze...Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...