Krótko i na temat bo nie moge znalesc jednoznacznej odp
Czy gałka od O2 (srednica trzpienia 12mm) bedzie BEZ PRZERÓBEK pasowała do O1 przed liftem 1.9 tdi? Dzieki i pozdro
Edit 2012-09-19
Jestem juz po przerobce mojej galki skrzyni biegow i od razu mowie jak to przebiegalo.
Galka od O2 (12mm) Pasuje idealnie do O1 1.9tdi.Jako ze wymienialem takze mieszek to okazalo sie ze mieszek od O1 kupiony z allegro(szyty wg oryginalu z naturalnej skory) takze nie sprawia problemow i absolutnie nie jest za krotki..trzeba tylko zalozyc tak zeby strona gdzie jest wiecej materialu byla z przodu(od strony deski rozdzielczej).Jedyne do czego mozna sie przyczepic to to ze skora na dole jest troche groba na laczeniach i ciezko ramke dobrze wpiac..ale nad tym popracuje dzis. Podsumowujac..mam teraz Gałkę z O2 + mieszek z O1..a oto efekt.
pskosz, ale tez docinales drazek zeby wszystko ladnie bylo spasowane ? Ja wlasnie zamowilem galke od o2 i mieszek od o1 tylko boje sie zeby w miare bez problemu to wszystko spasowac.
Ja zamowilem mieszek od o1 i galke od o 2 bo slyszalem ze mieszek od o2 nie pasuje.. w poniedzialek albo wtorek prawdopodobnie dostane paczki i od razu zakladam wiec dam znac czy wszystko pasuje czy trzeba cos grzebac..niech bedzie dla potomnych
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz