To co jest wystawiane na Allegro przez handlarzy jest nie warte nawet spojrzenia.
Flame - nie przesadzaj - Gulu sprzedaje od roku świetnie wyposazone A8 w super stanie, tylko chetnych brak, bo na allegro sa troche drozsze juz te nowsze A8ki ...
Jakby wystawil pol roku wczesniej, to by poszla bo tych nowszych jeszcze nie bylo.
On ma wersje najbardziej dokoksowana ...
1,7 Oplel Astra GTC 125Km ...
Obecnie śmigam na Liqui Moly a w lato AMSOIL
mam taki problem odnośnie akumulatora, mój już doczekał żywota i teraz chciałbym jakiś większy kupić ale nie mam pojęcia czy mi się zmieści, obecnie w moim 1.6 mam 44ah strasznie mały akumulator..teraz mi doszło więcej rzeczy tj audio lepsze, więcej rzeczy z elektryki i chciałbym wsadzić conajmniej 70ah tylko czy taki mi wejdzie bez problemu czy już będzie zbyt duży?? prosiłbym o jakieś porady, mile widziane też opinie na temat danej firmy ja obecnie mam boscha i wytrzymał o dziwo 7lat...
Kiedyś mój aku ok. 90Ah w O1 1.6 pozwalał na granie 10-12h, wentylację kabiny na najwyższym biegu 2-3h, kilkunastominutowe odmrażanie szyby oraz przejechanie kilkuset metrów na 3-cim biegu na rozruszniku, bez paliwa. I przy takim traktowaniu aku żył przez 5 lat, a alternator 70A ładował go szybciutko.
przejechanie kilkuset metrów na 3-cim biegu na rozruszniku, bez paliwa
:shock: :shock: :shock: jak mogłeś Ty brutalu :shock:
Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ? http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
muszę gdzieś sprawdzić właśnie czy mój dałby radę ładować 70Ah, tak to chyba bym nie miał problemu żeby muzyki trochę na postoju posłuchać, szyby otworzyć itd itd bo teraz to padło siada w mgnieniu oka :P
ja obudowy nie mam od nowoścu, ale już postanowiłem że jednak kupię 60Ah powinno to bez problemu wytrzymać na granie i inne elektryczne rzeczy obudowa też dojdzie bo bez niej to tak brzydko pod maską jest wielkie dzięki za porady
Komentarz