[O1] Komora Silnika

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marbieg
    Classic
    • 2012
    • 23

[O1] Komora Silnika

Maicroft, chodzi o to, że koleś wystawiał samochody na niemieckich tablicach w Giełdzie - wszystkie oferty leciały do kosza z opisaniem dlaczego(bo auta były ewidentnie wystawione na handel a nie jako prywatne). Zaczął wystawiać w komercyjnych te samochody obchodząc regulamin, więc został zowocowany - ot cała historia.

Nie widzę powiązania z tym, że ktoś jest udzielającą się osobą na spotach, jeździ na nie i "przywozi zadowolenie" etc., ale takie żalenie się innym przez innych dla innych jest zwykłą dziecinadą. Z drugiej strony skąd MY mamy wiedzieć, kto jest na regionalnych spotach ??? Czy np. shado, szkoda wie, że ja jestem na wszystkich spotach w Zielonej Górze??? No niby skąd ma wiedzieć ? Pisać w wątku a być na spocie to dwie różne rzeczy

Jak ja dostałem kiedyś swoje dwa owoce - owszem napisałem do admina/moda - ale nie żaliłem się na wszystkich możliwych spotach tylko ścisnąłem doopę i trzymałem się regulaminu..ba nawet go kilkukrotnie przeczytałem :szeroki_usmiech
  • DanielOctavia
    Rider
    • 2011
    • 432

[O1] Komora Silnika

Panowie nie wiem czy był taki temat ale chodzi o komorę silnika a dokładnie wygląd. Co o tym Myślice jak można poprawić wygląd po przez co doloty se stali nierdzewnej obudowy w fajnej grafice. Mam zamiar takie coś wykonać stąd moje pytania i ten temat wiec proszę o opinie pomysły itd. Pozdrawiam serdecznie i miłego weekendu życzę
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=53207 Octavia I 1.9TDI

Komentarz

• Tony065
      RS
      • 2009
      • 2487
      • Octavia I (1U2)
      • ARX 1.8 20VT 150 KM

Chodzi Ci o hydrografikę :?: Ciekawa sprawa i dość trwała. Poszukać w necie, bo jest sporo grafik, jakie są na autach. Ostatnio ktoś pokazał ładnie zrobiony środek w O2 w temacie Zdjęcia czeszek. Widziałem też ładnego Leo I na biało z grafikami z Dubaju na aku i osłonie silnika. BTW, Ty się weź lepiej za śmoc, najlepiej sprzedaj to co masz i kup jakiegoś AHF/ASV lub od razu ASZ, bo na wyglądzie się nie jeździ :diabelski_usmiech
      Black Pearl, Elegance & RS LOOK
      @ by Tune-up Gdańsk
      TDI VP++ i jeszcze rośnie
      Antek

Komentarz

• DanielOctavia
        Rider
        • 2011
        • 432

Tony065, Tak jak pisałem u siebie gdybym chciał moc i szybkość wyciągną bym Crx a fajny wygląd to może jakieś zloty czy coś fajna atmosfera itd

[ Dodano: Nie 20 Sty, 13 13:32 ]
        Panowie znacie jakiś sklepi z częściami dokładnie akcesoria pod maskę
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=53207 Octavia I 1.9TDI

Komentarz

Pracuję...