elektryczna roleta tylna skoda o1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • geronimo12
    Classic
    • 2013
    • 7

Na początek film przedstawiający Lafayette Venus - radio z mala centralką - reszta zintegrowana w gruszce:
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tao37leJtgk[/youtube]

Centralke schowałem w schowku pod siedzeniem pasażera:

Kabel od anteny poprowadziłem pod plastikami az do tylnego progu. Stamtadz odpowiednim luzem na przesuwanie siedzenia - do schowka przez dziurę (jest w schowku po prawej stronie)

Gruszke postanowilem umiescic w schowku podlokietnika. W tym celu wycialem mała dziurkę prostokątną w sciance schowka. Przeciagnąłem przezeń przedlużkę kabla. Dziurkę maskujemy gumka dołączona do zestawu. Drugi koniec przedłużki ładnie wyszedl z boku tunelu srodkowego wprost pod siedzenie do schowka z centralką.
    W schwoku srdkowym przykleilem przejsciówkę i podlaczylem gruszkę, a od spodu przedłużkę.

Gruszka mieści sie idealnie do srodkowego schowka - zostaje miejsce na inne rzeczy. Kabel zasilajacy wychodzi przez przedni otwór schowka spod siedzenia. Mozna go chowac do schowka razem z centralką lub trzymać w miejscu na napoje.
    Wszystko schludnie i nie na widoku.

Antena President Florida.
  • mar596
    Ambiente
    • 2012
    • 100

Witam szukam elektrycznie rozkładanej rolety tylnej do octavii 1. Wiem ze nie było takich w produkcji seryjnej ale może ktoś wie o jakiejś firmie która zrobi coś takiego, albo o rolecie która spasuje do tego modelu auta.

Komentarz

Pracuję...