Mapa i osprzęt silnika seria :lol:
radio z navi octavia I?? czy podejdzie
Zwiń
X
-
Kolega ma w swojej OI na 99.9% takie radyjko i smiga mu bez problemu,te radyjka były montowane chyba tez w VW i seatach :wink:Skoda Octavia II 1.9 TDI BJB 105/250 niestety juz nie ma(ale w pamieci pozozstanie
obecnie Skoda Octavia II 2.0 TDI 187 km i 390 Nm + banan na twarzy
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ck+king++dachu
Komentarz
-
-
na fotce jest navi MFD. Identyczne jest do O 1. Miałem taką w swojej O1. Użyj szukajki i wpisz MFD i dużo info znajdziesz. U mnie był rocznik 2000 w wersji niemieckiej (auto z rynku niemieckiego). Trzeba było wgrać polski soft no i jakość map wtedy była dość słaba.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzysiek L.saczo, jak chcesz kupić to raczej szukaj ze Skody a nie VW(vw świeci na niebieskie)
no i musi być Skoda DX bo MFD jest VW a jak masz pełny FIS to musisz to wagiem zgrać i trzeba jeszcze pamiętaćo antenie do gps
wiec mysle ze vagiem nie bede musial nic kombinowac
endryu a powiedz mi jak ci to gralo i jakie wrazenie robilo???
Komentarz
-
-
ja kupiłem MFD z VW ( chociaż świeci na inny niż zielony), bo od SKODY to 1-2-3 sztuki były wtedy dostępne, kiedy ja tego moda zaczynalem robic.
skoda - 1000 pln albo nawet i +
VW - 500-600
(ceny 1rok temu).
a w necie jest manual na zmiane koloru podswietlenia. tylko , ze nie mam czasu nigdy; /"Łapię chwile ulotne jak ulotka ,ulotne chwile łapię jak fotka..."
Komentarz
-
-
z seryjnymi głośnikami dość słabo. Zakres regulacji tonów niskich i wysokich był szeroki. Wizualnie prezentowało się ładnie-dobry wyświetlacz. Mapy niestety były słabiutkie. A ładny widok kusił złych ludzi (mocno kradli) więc odpuściłem sobie i sprzedałem navi.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Komentarz