Co mu mrugałem przez 5 minut puki sie nie skapnoł a pozniej rura do 170km na godzine moze myslał ze policja :P
O1 zmiana spryskiwaczy
Zwiń
X
-
O1 zmiana spryskiwaczy
Witam Panie i Panowie,chciałbym zamontowac w mojej skodzie spryskiwacze mgłowe i tu moje pytanie czy beda pasowac od golfa IV? jesli nie to czy ktos to przerabiał i jaki znalazl sposób...pozdrawiam
[ Dodano: Pią 07 Gru, 12 23:57 ]
wiem juz tyle ze octa przed FL miala zwykle spryski a po FL mglowe...wiec rodzi sie pytanie czy mglowe podejda w miejsce zwyklych? a jesli nie to czy wymiana podszybia na polift cos da??
pozdrawiam i czekam na wyyyyczerpujace odpowiedzi
-
-
Gość
popatrz jak wygladaja dysze w jednych i drugich modelach i kupuj, moim zdaniem powinny byc takie same wiec kup od nowszego rocznika nie musisz z Golfa. U mnie spryski ("mglowe") byly chyba zasyfione w srodku i juz slaba ta mgielka byla, kupilem w sklepie nowe tylko ze jakies zamienniki, chyba 10 zl, ale nie pamietam czy sztuka czy dwie, niestety nie psikaly juz tak ladnie jak ori no i byly z duzo twardszego plastiku, latwo zlamac zatrzask wiec jesli juz to poszukaj orginalnych jak sprzedaja takie.
[ Dodano: Wto 11 Gru, 12 15:25 ]
co do podszybia no jesli u Ciebie miejsce na spryski jest inne niz w po FL to tylko to chyba zostaje, ale zmieniali by taka pierdole?! a jesli tak to warto placic za podszybie zeby zmienic spryski za pare zl?
mnie ostatnio przyszlo do glowy jakby tu podprowadzic wezyki bezposrednio do wycieraczek i kupic piora ze spryskami.
Komentarz
Komentarz