Wyjątkowy ass w octie :lol:
Folia do lamp tylnych
Zwiń
X
-
Folia do lamp tylnych
Witam,
jesli taki topic juz byl to z gory przepraszam, ale szukalem wytrwale i nic nie znalazlem
Co sadzicie o takiej folii na lampy? Przyklad z allegro
Nie bede ukrywal ze zajaralem sie strasznie zdjeciem jednej Octavki, ktore znalazlem na naszym forum (zalaczam fote) i generalnie chcialbym zrobic cos podobnego u siebie. Tutaj na focie lampy chyba sa pomalowane ale powiem szczerze ze nie chce mi sie uzerac z niebieskimi miskami przy kazdej kontroli, wiec pozostaje chyba folia.
Mozna to jakos inaczej zrobic?
Z gory dzieki za pomocZałączone plikiBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
-
-
ja mysle ze na luzie mozesz pomalowac na czerwono jaka farbo,miski nawet sie niezorientuja ze jest cos nie tak jak w orginalenapisz do kolesia z alegro niech Ci prześle jakieś fotki jak wygląda czerwona bo tak w ciemno to moze być ta czerwien blada albo cuś
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
No tylko ze jak pomaluje lampy to kierunki i wsteczny beda czerwone i slyszalem ze do tego sie chloapki lubia przypieprzyc
A strasznie mi sie takie czerwone lampy podobaja i bardzo bym chcial takie miec.... a w dodatku slyszalem ze Kononowicz juz takie tez ma :P
A moze cosik takiego
Czy moze ktos tego uzywal?
Tu jest fota z czerwona folia...Załączone plikiBouli
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
ja bym wolał chyba lakierfolia praktyczniejsza bo mozna zerwac wrazie kontroli jak sie przyczepią
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
wasyl, malowales z zewnatrz czy od wewnatrz, bo te lakiery teoretycznie moga byc stosowane i tak i tak :?:Bouli
Komentarz
-
Komentarz