Ja niestety kolejny raz musze sie wyłamać :roll:
hmmmm...zdemontowałem wczoraj turbinke.....
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
hmmmm...zdemontowałem wczoraj turbinke.....
W sumie te 170 KM i 260 Nm to zaje...sty wynik biorąc pod uwage peknięty kolektor w 3 m-cach... w dwóch miejscach pęknięta obudowa spręzarki ...... :lol: .....a sprezarka ma kolor niebieski......buehhehe...normalnie dzik jak Boga kocham dzik :lol: ...kuźwa starszy Pan nią jezdził w firmie...pan dyrektor..... :lol:
-
-
Re: hmmmm...zdemontowałem wczoraj turbinke.....
Zamieszczone przez EŁW sumie te 170 KM i 260 Nm to zaje...sty wynik biorąc pod uwage peknięty kolektor w 3 m-cach... w dwóch miejscach pęknięta obudowa spręzarki ...... :lol: .....a sprezarka ma kolor niebieski......buehhehe...normalnie dzik jak Boga kocham dzik :lol: ...kuźwa starszy Pan nią jezdził w firmie...pan dyrektor..... :lol:
nawet nie musiał pałować - wystarczy, że niewłaściwie obsługiwał turbinkę k może masz ochote nabyć kolektor pod K03 w stanie igła ?? kbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Re: hmmmm...zdemontowałem wczoraj turbinke.....
Zamieszczone przez BaPitZamieszczone przez EŁW sumie te 170 KM i 260 Nm to zaje...sty wynik biorąc pod uwage peknięty kolektor w 3 m-cach... w dwóch miejscach pęknięta obudowa spręzarki ...... :lol: .....a sprezarka ma kolor niebieski......buehhehe...normalnie dzik jak Boga kocham dzik :lol: ...kuźwa starszy Pan nią jezdził w firmie...pan dyrektor..... :lol:
nawet nie musiał pałować - wystarczy, że niewłaściwie obsługiwał turbinkę
co do kolektora to odezwe sie w poniedziałek....... :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁdzisiaj odbieram autko z nowa sprezareczka.....prawie taką samą.... prawie :diabelski_usmiech ...porobię zdjęcia tej starej to wrzuce.......
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
czy ja dobrze czytam :>?? pekł kolektor z powodu nie studzenia sprężarki??? jest to mozliwe???152 KM/342,8 Nm
ARL, FMIC, dostroił Masters Tuning
Komentarz
-
Komentarz