chip 16 mpi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • majerskywojteq
    Classic
    • 2011
    • 13

chip 16 mpi

z przerobienia tych tematów osobiście, i to niejednokrotnie
  • radek123
    Classic
    • 2010
    • 20

chip 16 mpi

Witam mam takie pytanko,posiadłem o2 16 mpi czy jest jakaś możliwość podniesienia mocy.Kiedyś słyszałem że w aso szło podnieść moc i nie tracąc gwarancji, chyba jakoś o 10procent.Koś coś wie. :lol:

Komentarz

• Tony065
      RS
      • 2009
      • 2487
      • Octavia I (1U2)
      • ARX 1.8 20VT 150 KM

radek123, silniki wolnossące da się tuningować, ale przyrost mocy po samym programie to ok. 6-8%. Taniej wychodzi kupić coś bardziej podatnego na modzenie. Ponadto temat tuningu był wałkowany zylion razy, poszukaj na forum.
      Black Pearl, Elegance & RS LOOK
      @ by Tune-up Gdańsk
      TDI VP++ i jeszcze rośnie
      Antek

Komentarz

• radek123
        Classic
        • 2010
        • 20

To już coś wiem gra niewarta świeczki,kupno czegoś innego w grę nie wchodzi,czeszka ma dopiero 4700km,na gwarancji ruszać jej nie moge, troche po tdi brakuje mocy,ale co zrobić,skoro takich dobrych tdi już nie produkują jak mój stary dobry AGR.

Komentarz

• Northeusz
          RS
          • 2010
          • 1677
          • Octavia I (1U2)
          • AUM 1.8 20VT 150 KM

Re: chip 16 mpi

Zamieszczone przez radek123
          Witam mam takie pytanko,posiadłem o2 16 mpi czy jest jakaś możliwość podniesienia mocy.Kiedyś słyszałem że w aso szło podnieść moc i nie tracąc gwarancji, chyba jakoś o 10procent.Koś coś wie. :lol:
          Chcesz mieć radek123 coś bardziej rączego, mocniejszego to wolnossak nie daje tutaj możliwości. Brutalnie to może zabrzmieć, ale najlepiej wymienić mpi na coś z turbiną. I benzyny i diesle z turbinami da się modzić w bardzo dużych zakresach, MPI praktycznie w żadnym niestety.
          Pozdrawiam
          Northeusz

Komentarz

• zwolin
            Rider
            • 2010
            • 656

radek123, nic nie wymyślisz. Zresztą było to już kilka razy wałkowane na forum :idea:

Możesz co najwyżej władować kupe kasy i wyrzeźbić kilka koni (znaczy się 2 albo 3 :lol: .
            )
            Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
            O II Tour Combi 1.6
            Mitsu Carisma 4G93 GDI

Komentarz

• rss
              L&K
              • 2009
              • 1098

a o tym 'podnoszeniu mocy w ASO' zapomnij jak najszybciej, bo to qpa jest.
              kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...

Komentarz

Pracuję...