tomekjmopl, a ty masz orginały lampy czy montowales ... da sie na żarówce odczytac czy to 4500-czy 6000
Sportowy wydech
Zwiń
X
-
Sportowy wydech
Zgodnie z obietnicami jest już dostępny wydech dedykowany do Octavii II. Jest to pełna przelotówka, 1/3 objętości orginału. Moje odczucia są takie że auto nie jest już takie zdławione, lepiej się zbiera szczególnie na trójce i czwórce...
Zostały również podane namiary na klubowiczów więc można będzie liczyć na stosowne rabaty...
Końcówki wedle życzenia, u mnie wersja RS
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez greszczynAle na fotach widać , że tylko z jedna końcówka "daje dym"
Komentarz
-
bezduszny
-
Naprawde ladnie to wyglada
Mam pytanie do reszty szczesliwych posiadaczy OI. Czy ktos robil koncowke z wycinaniem zderzaka? Mi osobiscie srednio podoba sie koncowka pod zderzakiem... Chce sobie zrobic cos ala RS :P
Bede wdzieczny jesli moglibyscie wrzucic jakies specyfikacje i foty jak to wyglada finalnieBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
bezduszny
A tak troche z innej strony...
Czy jest jakiś ogólny przelicznik do tego jaki wydech zastosować w danym samochodzie/silniku.... 2,5" czy 3,0" ?
Komentarz
-
No jasne że jest
Ja go nie znam :lol: , ale jak podzwonisz po dobrych firmach to napewno udzielą Ci informacji.
Np do Mojej Habety 1.9TDi pod duże turbo to MG proponuje minimum 2.25"
Pozdro Zią 8)Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Oprawca, dawaj jutro do V-Techu, poznasz fajnych ludzi i porozmawiamy o Car Audio
[ Dodano: Pią 08 Gru, 06 23:17 ]
:arrow: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=105928#105928Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Sigma_74
Komentarz