Dołożenie 4x4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jagawal
    Classic
    • 2012
    • 29

Dołożenie 4x4

__atomek__, jakieś zamieszanie powstało, bo damian1975, podał namiar na Karczmę pod Młynem.
  • bws34
    Rider
    • 2011
    • 543

Dołożenie 4x4

Siema,
    Jest tutaj może ktoś kto orientuje się cenowo i mechanicznie jak wygląda sprawa dołożenia do skody napędu na 4 buty?
    W modelu mojej skody fabrycznie występował 4x4 czyli de facto trzeba przełożyć graty bez żadnej rzeźby?
    "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratoRS
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Do OI arcytrudne, z uwagi na potrzeba przespawania calej podlogi bagaznika, wspawania punktow mocowania zawieszenia wielowahaczowego itd. Chociaz ktos to robil, tak mi sie cos kojarzy ze zdjec w internecie.

Do OII duzoooo latwiej.

W zasadzie mozna zobaczyc jak wklada sie 4x4 do Golfa 2 - podobna rzezba :diabelski_usmiech
      Spritmonitor.de

Komentarz

• Tony065
        RS
        • 2009
        • 2497
        • Octavia I (1U2)
        • ARX 1.8 20VT 150 KM

bws34, metody są dwie. 1. sprzedać to auto i kupić gotowca z 4x4. 2. tak jak napisałMaicroft, trzeba przespawać pół podłogi, albo najlepiej całą. parę lat temu jakaś f-ma tuningowa oferowała taką usługę za ok. 10 k zł + koszt części. BTW, temat był poruszany co najmniej ze 2 razy. poszukaj na forum.
        Black Pearl, Elegance & RS LOOK
        @ by Tune-up Gdańsk
        TDI VP++ i jeszcze rośnie
        Antek

Komentarz

• S3 CHRIS
          Elegance
          • 2006
          • 979
          • Octavia I (1U2)
          • AUQ 1.8 20VT 180 KM
          • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM