__atomek__, jakieś zamieszanie powstało, bo damian1975, podał namiar na Karczmę pod Młynem.
Dołożenie 4x4
Zwiń
X
-
Dołożenie 4x4
Siema,
Jest tutaj może ktoś kto orientuje się cenowo i mechanicznie jak wygląda sprawa dołożenia do skody napędu na 4 buty?
W modelu mojej skody fabrycznie występował 4x4 czyli de facto trzeba przełożyć graty bez żadnej rzeźby?"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
-
-
Do OI arcytrudne, z uwagi na potrzeba przespawania calej podlogi bagaznika, wspawania punktow mocowania zawieszenia wielowahaczowego itd. Chociaz ktos to robil, tak mi sie cos kojarzy ze zdjec w internecie.
Do OII duzoooo latwiej.
W zasadzie mozna zobaczyc jak wklada sie 4x4 do Golfa 2 - podobna rzezba :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
bws34, metody są dwie. 1. sprzedać to auto i kupić gotowca z 4x4. 2. tak jak napisałMaicroft, trzeba przespawać pół podłogi, albo najlepiej całą. parę lat temu jakaś f-ma tuningowa oferowała taką usługę za ok. 10 k zł + koszt części. BTW, temat był poruszany co najmniej ze 2 razy. poszukaj na forum.Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
Komentarz