heheheh no bys mogl tak napsiac jak by autko od nowosci bylo moje, ale jestem2 wlascicielem i tak juz podlokietnik byl. A niby gdzie mozna go dac do obszycia? jakie to sa koszta?
SMT6...
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
bezduszny
-
bezduszny
Stroić to będzie ewentualnie tuner...
Ale tak to jest w życiu. że dużo się mówi o swap'ach, smt6, sofcie itp... ale jak przychodzi co do czego to nasuwa się nase pytań.
Teoretycznie wiem co to jest smt6 (w końcu jej google i SR) ale chodzi mi o jakies subiektywne odczucia kogoś kto to ma lub miał.... i takie inne.
Komentarz
-
bezduszny
djczas, czyli warto w to zainwestować ?
No i kiedy sie to wstawia, juz po strojeniu z nowym turbo na sam koniec ?
Komentarz
-
A po co Ci SMT6 ?
Nie wystarczy remap ?www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez ZoltarA po co Ci SMT6 ?
Nie wystarczy remap ?
Komentarz
-
bezduszny
.... nie mniej niż 300KM :diabelski_usmiech
250KM to na tym silniku + lajcikowy soft :diabelski_usmiech
Komentarz
-
bezduszny
djczas, zastanawia mnie jedno.....
Czy jest sens ładowania tego smt6 (cena nie jest wygórowana za takie coś) do ciut mocniejszego samochodu... ale jednak cywinego a nie sportowego.
Co wymiernie mi da ta modyfikaja w tym konkretnym przypadku...
Komentarz
-
bo mi wesoło...gwiazdka idzie i wogule :wink: ...czytałeś to co wrzuciłem wyżej?...tam właśnie smt było problemem
[ Dodano: Czw 14 Gru, 06 11:17 ]
Zamieszczone przez bezdusznydjczas, zastanawia mnie jedno.....
Czy jest sens ładowania tego smt6 (cena nie jest wygórowana za takie coś) do ciut mocniejszego samochodu... ale jednak cywinego a nie sportowego.
Co wymiernie mi da ta modyfikaja w tym konkretnym przypadku...
troche problemów....nerwów..straconego czasu i powrót po dobry remap :wink:
aha żeby nie było...miałem smt6 w poprzednim aucie wiec wiem czym to pachnie :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez EŁaha żeby nie było...miałem smt6 w poprzednim aucie wiec wiem czym to pachnie
W tym TT co dałeś linka problem był "bardziej złożony" niz tylko smt6..
Komentarz
-
Zamieszczone przez bezdusznyZamieszczone przez EŁaha żeby nie było...miałem smt6 w poprzednim aucie wiec wiem czym to pachnie
W tym TT co dałeś linka problem był "bardziej złożony" niz tylko smt6..
zgadza sie że w tym TT był zlozony problem....ale jednym ze składowych z tego co tam wyczytałem było też smt......
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasjak bym miał kase to bym zapodał full wersje smt6 bo ma o wiele wieksze możliwośći niż seryjny komp a moje odczucia jako pasażer jak najbardziej pozytywne
Zamieszczone przez djczasczyli mówiesz przerost formy nad treścia mówie tak bo jestem sam ciekaw bo mnie kilka osób namawiało
Fajnie jest poczytać dobre rady "specjalistów"...
Gdzie są moderatorzy ? :roll:www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZoltarZamieszczone przez djczasjak bym miał kase to bym zapodał full wersje smt6 bo ma o wiele wieksze możliwośći niż seryjny komp a moje odczucia jako pasażer jak najbardziej pozytywne
Zamieszczone przez djczasczyli mówiesz przerost formy nad treścia mówie tak bo jestem sam ciekaw bo mnie kilka osób namawiało
Fajnie jest poczytać dobre rady "specjalistów"...
Gdzie są moderatorzy ? :roll:
dj, jezeli nie masz pelnej, albo przynajmniej jakos ugruntowanej wiedzy na ten temat, to prosze, zaznaczaj to od razu zanim zaczniesz komus cokolwiek doradzać :idea:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
szkoda, napisałem jako pasażer i napisałem że mnie namawiano chyba że coś nie tak nie pisałem twierdząco a te dwa posty tak ładnie naświetlone przez Zoltara powstały przez to że napisałem posta w 10 minut bez odświeżania i w miedzy czasie Eł napisał o swoich przeżyciach z Smt6 napisałem o tym ale kolega już nie doczytał wiec napisał o objawieniach
[ Dodano: Czw 14 Gru, 06 18:32 ]
Zoltar, i dalej zapodał bym smt6 ale do strojenia zawióżł bym do maćka bodajże z GT Serwis z tego co pamietam on stroił supre intercarsu ta 1000 konna
Komentarz
-
-
bezduszny
Komentarz