często na słabszych niż Twój :lol:
SMT6...
Zwiń
X
-
bezduszny
-
Zamieszczone przez EŁczęsto na słabszych niż Twój :lol:
poczytaj na http://www.seat-racing.pl/ET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I
ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO
Komentarz
-
-
bezduszny
-
wiesz sam podciągam moją 1.8 T, sprzęgło sobie już wymieniłem na nowe zobaczymy długo pożyje ale z tego co słyszałem to sprzęgło jeszcze jako tako wytrzyma choć często ludzie zmieniają na spieka ale dwumasówka to może być słaby punkt ale jest zamiennik na zwykłe koło zamahowe nie wiem jak się to będzie sprawować.ET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I
ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO
Komentarz
-
-
bezduszny
Spiek.... nie wiem jak się sprawdzi w codziennej eksploatacji.
Myslałem o jakimś wzmocnionym... Sachs Racing czy coś w tym stylu. Na pewno nie będę zamawiał by Radzikowski.. bo aż takiego nie potrzebuję.
A jak rozwiązuja problem w Seat'ach z dwumasą ?
PS
Z smt6 chyba się wyleczyłem :twisted:
Komentarz
-
Zamieszczone przez bezdusznyHmmm.... chyba się wybiorę do Unitronic'a na rozmowę :diabelski_usmiech
Valeo robi siakiś zamiennik sprzęgła....i twierdzą ze pasuje jako zamiennik kompletnego sprzęgła do 1.8T...ale po nr kat to wychodzi że to od diesla..... :?
Komentarz
-
-
tak tylko czy jest ono pod dwumase czy też do tej wersji ze zwykłm kołem zamachowym bo wtedy można by juz całkiem miły zestawik skompletowac za w miarę ludzkie pieniadze.....z tego co pamietam ten zestaw Valeo ze zwykłym kołem był odpowiednikiem katalogowym kompletu do jednego ze słabszych diesli..nie pamietam oznaczenia.....
Komentarz
-
-
bezduszny
Komentarz
-
Zamieszczone przez MaicroftPoszukaj po necie info na temat tego goscia i jego Golfa Wiem, ze ostateczna wersja byla duzo mocniejsza
Kupa kasy w projekt i dupa. W koncu chyba zostal sprzedany."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez MaicroftPoszukaj po necie info na temat tego goscia i jego Golfa Wiem, ze ostateczna wersja byla duzo mocniejsza
Kupa kasy w projekt i dupa. W koncu chyba zostal sprzedany.
Komentarz
-
Zamieszczone przez bezdusznyWidziałeś już po "kuracji" w Unitronicu ?
Pozniej chyba juz nowy wlasciciel tez startowal.
Pomijajac, ze czasy jakie to auto uzyskiwalo sa marne przy tych mocach, to po zawodach zwykle musialo wracac na lawecie.
Od razu, zaznaczam ze moje informacje sa szczatkowe, zaslyszane, doczytane i nie moga byc uznawane za rzetelne."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
bezduszny
-
bezduszny
Zamieszczone przez TymonZaczeło się od VTG!
Komentarz
Komentarz