wymiana na nowe logo na kierownicy!!!!

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gruby57
    Classic
    • 2012
    • 3

Pewno, co byś nie kupił to i tak jesteś zdany na siebie
  • remig
    Classic
    • 2010
    • 26

Witam proszę o pomoc w sprawie wymiany loga. Wymieniłem na klapie i na masce na nowe loga skody bo stare już dwa razy wymieniałem i obłaziły więc zdecydowałem wymienić na nowe. Poszło fajnie lecz co z logiem na kierownicy? Ono jest niewymienialne jakoś je ściągnąłem ale czym zastąpić ten zielony znaczek na nowe logo. Nowego logo nie ma w sprzedaży na kierownicę i tak kombinuję co dopasować czym zastąpić.Lub co tam nakleić by wyglądało fajnie.? Czy ktoś już coś takiego zrobił?Proszę o pomoc w sprawie.

Komentarz

• Wally
      RS
      • 2012
      • 3790
      • Volkswagen

looknij tu
      Kołpaki samochodowe, dywaniki, gumowe, welurowe, emblematy, tuning optyczny, podłokietniki, gałki, żarówki, wycieraczki, chemia, samochodowa, dekielki

loga silikonowe w różnych rozmiarach i może robią już nowe pasujące na kierę zadzwoń, napisz może mają :szeroki_usmiech
      Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
      => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
      => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
      "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

• bohen
        L&K
        • 2009
        • 1260
        • Audi
        • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

Kur...a Panowie. ad: Po co zakładać kolejny temat o logo??

remig, poza tym to jest dział dotyczący OI a nie OII.

Komentarz

• remig
          Classic
          • 2010
          • 26

Zanim sobie tak pokur......jesz to Ty się zapoznaj czy jest na tym forum wyjście z sytuacji bo ja nie znalazłem konkretnego rozwiązania dla tego pytam o logo kierownicy. Nie ma w produkcji i nie produkują więc pytam a to co Ty podsyłasz to prawie jak koło od roweru bo wymiar dużo za duży. Więc jak ktoś prosi o pomoc to pomóż ja potrafisz a nie bluzgaj. Skoro przeszkadza Ci że ktoś tu o coś prosi to się stąd wypisz a nie bluzgaj....Tu są wartościowi forumowicze którzy mają wiele fajnych pomysłów i pomagają co czym można zastąpić . Dlatego pytałem. Ale Tobie dziękuję za pełną inteligencji odpowiedź geriatryczną.....!!!!!!!!!!!!!!

Komentarz

• bohen
            L&K
            • 2009
            • 1260
            • Audi
            • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

Zamieszczone przez remig
            czy jest na tym forum wyjście z sytuacji bo ja nie znalazłem konkretnego rozwiązania dla tego pytam o logo kierownicy
            Akurat jest takie rozwiązanie - wymiana zaślepki airbagu na takie z citigo (dotyczy niestety tylko kierownic z O2 FL).
            A moje zdenerwowanie wynikało z faktu założenia kolejnego tematu dotyczącego logo (w tym tego na kierownicy), skoro w wymienionych przeze mnie wątkach jest już ten problem poruszany. Potem jak używamy opcji szukaj to wywala wiele tematów o tym samym i w konsekwencji ciężko jest znaleźć konkretne informacje. Także nie ma nic do twojego pytania, natomiast lepiej było je zadać w istniejących tematach.
            Tyle ode mnie.

Komentarz

Pracuję...