A ja powiem, ze Audience ma jedna zaleta, ma wbudowana zmieniarke, co przy dobrych negocjacjach mozna miec za free, to ze ma MP3 to nic, bo teraz Stream tez ma, ale z nim nie ma tylu problemow co ze Streamem
Mam pytanko: jestem zainteresowany zmianą tylnich lamp na nowsze. Proszę osoby, które to robiły żeby o zdanie relacji. Bo nie wiem czy warto to robić? Co oprócz lamp o ile pasują trzeba zmienić? Bo ponoć jeszcze plastik pod lampami? Jezeli ten plastik też to czy da sie wykorzystać ten stary? Dodam że auto to hatchback
Trzeba zmienic plastik pod lampami.W lampach po lifcie sa wezsze,poza tym delikatnie trzeba je przyciac (po wewnetrznej stronie),ale to nie problem.Cala operacja zamiany trwa 10 minut.
Jeszcze standard slx,ale juz niedlugo....Juz nie standard)))
Re: Zmiana lamp octavia 1999 na lampy po 2000 roku
Zamieszczone przez cerzam
Mam pytanko: jestem zainteresowany zmianą tylnich lamp na nowsze. Proszę osoby, które to robiły żeby o zdanie relacji. Bo nie wiem czy warto to robić? Co oprócz lamp o ile pasują trzeba zmienić? Bo ponoć jeszcze plastik pod lampami? Jezeli ten plastik też to czy da sie wykorzystać ten stary? Dodam że auto to hatchback
Jesli bedziesz kupowal lampy to zwroc uwage by kupowac razem z wkladkami, bo wkladki tez sie roznia, a ludzie zazwyczaj gole klosze sprzedaja
Chłopaki a co z wtyczkami w starych są inne a w nowych nie ma regulatorów czy "spryskiwaczy czy jak to tam.Jeśli przerabialiście wtyczki to pomóżcie.
Dyiki
Komentarz